Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum isi bate Ministerul Educatiei joc de elevii din Romania. Ce a patit o eleva din Iasi

Playtech Playtech,
Cum isi bate Ministerul Educatiei joc de elevii din Romania. Ce a patit o eleva din Iasi

Situatie incredibila la doar cateva zile de la inceperea scolii! Ministerul Educatiei isi bate joc de copiii din Romania? Iata ce a patit o eleva din Iasi! Ce a patit o eleva din Iasi la doar cateva zile de la inceperea scolii Desi scoala a inceput doar de trei zile, iata ca apar primele probleme. continuă pe Playtech

Imagini socante in Bucuresti. O mama se filmeaza in timp ce isi bate si isi umileste fetita de cinci ani la cererea iubitului. VIDEO

Un caz cutremurator petrecut in Bucuresti a socat milioane de romani care au privit neputinciosi la adevarate scene de violenta. O mama s-a filmat in diferite momente, in timp ce isi bate copila de cinci ani, la cererea iubitului sau. Fetita plange si implora sa nu mai fie batuta Violenta in familie, cat si violenta .

Orban, raspuns arogant despre secretarii de stat care au intrat in concediu pentru a face campanie: Ministerul Educatiei nu sta intr-un secretar de stat

Premierul Ludovic Orbana declarat marti, referitor la secretarii de stat din Ministerul Educatiei care au intrat in concediu pentru a face campanie electorala, ca ministerul Educatiei nu sta intr-un secretar de stat.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru a face campanie electorala

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei, Luminita Barcari si Dragos Radulescu, si-au luat concediude odihna chiar la inceputul acestui an scolar extrem de dificil, deoarece candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala.

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Doi dintre secretarii de stat numiti la Ministerul Educatiei si Cercetarii si-au luat concediu de od.

Ministerul Educatiei solicita CMBSU ca patru scoli sa fie trecute din scenariul galben in cel rosu

Ministerul Educatiei a transmis catre Guvern, MAI si Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) o informare prin care cere ca patru unitati de invatamant sa fie incadrate in scenariul rosu, deoarece nu pot indeplini conditiile de desfasurare a cursurilor potrivit scenariului 2 - galben.

Elevii din Romania ar putea renunta la purtarea mastilor? Anuntul momentului facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit luni seara despre situatia scolilor la inceput de an, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a declarat ca urmeaza o perioada de monitorizare atenta a evolutiei epidemiologice, urmand ca ulterior sa traga niste concluzii si sa aduca schimbari, daca situatia o va cere. intrebat daca exista sansa ca elevii .

Ce interdictie au elevii din prima zi de scoala. Atentie, parinti! Va vizeaza si pe voi

Desi inainte doar ghiozdanul greu era singura problema a elevilor, anul scolar 2020-2021 va fi un adevarat calvar. Din exterior, inceputul altfel are incertitudine, reguli si multe interdictii. Cat despre prima zi de scoala, ea va incepe fara serbari si imbratisari, dar si fara celebrele buchete de flori. Anii de scoala, cum au fost si .

VIDEO Protest cu porci zburatori la Ministerul Educatiei: Porcii zboara, scoala incepe, elevii tot nu au tablete

Reprezentanti ai Consiliului National al Elevilor si ai Comunitatii Declic au organizat luni, in prima zi de scoala, un flash mob in fata Ministerului Educatiei, unde au mers cu porci zburatori. Ei le-au reprosat guvernantilor ca nu s-au tinut de cuvant si nu le-au dat elevilor cele 250. 000 de tablete promise.

Protest in prima zi de scoala la Ministerul Educatiei. Elevii ies in strada

Protest de amploare chiar in prima zi de scoala la poarta Ministerului Educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )