Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministerul Educatiei anunta ca va fi intocmita o harta a scolilor dezavantajate. Care va fi rostul ei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei anunta ca va fi intocmita o harta a scolilor dezavantajate. Care va fi rostul ei

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca va fi realizata o harta a scolilor dezavantajate din Romania, care va avea un rol important in stabilirea modului si a prioritatilor de alocare a resurselor si a proiectelor din viitoarea programare financiara 2021-2027. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Ministerul Educatiei vrea sa realizeze o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei si Cercetarii incepe procesul de dezvoltare a and Hartii scolilor dezavantajate din Romania and , care va avea un rol important in procesul de stabilire a modului si a prioritatilor de alocare a resurselor si a proiectelor din viitoarea programare financiara 2021-2027, dar si pentru a putea ghida interventii strategice, realizate de Guvern, menite sa reduca clivajele din educatie.

Ministerul Educatiei: 3.014 unitati de invatamant fac cursuri online 382 au avut cazuri de COVID-19

Ministerul Educatiei si Cercetatii anunta, luni, ca peste 3. 000 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, adica elevii invata exclusiv online, din cauza numrului.

Declaratie noua pentru elevi si parinti. Ministerul Educatiei a publicat noile obligatii

Monica Anisie, Ministrul Educatiei, in ultima perioada a emis mai multe ordine de ministru si directive catre inspectorale scolare. Toata lumea trebuie sa respecte regulile stricte de desfasurare a orelor, in cele 3 scenarii. Mai nou elevi si profesorii trebuie sa semneze o declaratie, mai ales pentru orele online. Monica Anisie cere protejarea dreptului la .

Elevii, suparati ca multi profesori refuza sa predea online: E inacceptabil! Ministerul Educatiei sa ia toate masurile care se impun (VIDEO)

Silviu Morcan, presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Ministerul Educatiei trebuie sa ia urgent masuri deoarece sunt profesori care refuza sa.

Elevi, despre declaratiile pe proprie raspundere pentru scoala online:Ministerul Educatiei si Cercetarii devine campion national la plimbat hartii

Ministerul Educatiei a lansat, marti, doua declaratii pe propria raspundere pentru profesori, elevi si parinti. Consiliul National al Elevilor solicita eliminarea acestor declaratii inutile si recomanda ministerului Educatiei monitorizarea atenta a activitatii didactice a profesorilor, mai ales ca unii dintre ei continua sa refuze sa predea online.

Ministerul Educatiei a introdus declaratii pe propria raspundere pentru scoala online, spune Consiliul National al Elevilor. Sunt redundante si inutile

Consiliul National al Elevilor spune ca Ministerul Educatiei vrea ca parintii, elevii si profesorii sa semneze declaratii pe propria raspundere in care acestia se obliga sa nu inregistreze sau sa distribuie cursurile online.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Ministerul Educatiei lanseaza strategia pentru digitalizarea educatiei in Romania. DOCUMENT

Ministrul Educatiei, Monica Aanisie, a lansat luni spree consultaree online un protect de strategie privind digitalizarea educatieei, pornind de la faptul ca nu avem infrastructura scolara n acest sens, nici competente digiitale, iar diferentele dintre mediul urban si cel tural sunt foarte mari.

Oficial din Ministerul Educatiei: Tezele scolare, in scenariul rosu, ar putea fi sustinute chiar ca eseu care sa fie transmis online profesorului

Secretarul de stat responsabil cu invatamantul preuniversitar Luminita Barcari a precizat ca tezele ar putea sa fie sustinute de catre elevi, adaptat scenariului in care invata in contextul pandemiei de co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )