Libnet.ro
UNICEF

08:01

Elevii, suparati ca multi profesori refuza sa predea online: E inacceptabil! Ministerul Educatiei sa ia toate masurile care se impun (VIDEO)

B1 B1,
Elevii, suparati ca multi profesori refuza sa predea online: E inacceptabil! Ministerul Educatiei sa ia toate masurile care se impun (VIDEO)

Silviu Morcan, presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Ministerul Educatiei trebuie sa ia urgent masuri deoarece sunt profesori care refuza sa. continuă pe B1

Profesori care refuza sa predea online: Din cele 32 de ore de curs intr-o saptamana, am participat doar la 14

Desi cursurile online sunt obligatorii si pentru elevi si pentru cadrele didactice, sunt situatii in care dascalii refuza.

Mai multi profesori de la un liceu din Eforie Sud refuza sa predea online. Consiliul Elevilor: Fie solicita concediu fara plata pana la sfarsitul pandemiei, fie isi da demisia din invatamant

Un elev de clasa a VII-a din cadrul Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud sustine ca mai multi profesori nu vor sa predea online. Acesta mai adauga ca din 32 de ore pe saptamana sunt facutedoar.

Profesorii de la o scoala din Eforie Sud refuza predarea online. Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Constanta le ofera doua variante: concediu fara plata sau demisia

Cazul a fost semnalat de un elev de clasa a VII-a din cadrul liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud. El a analizat programa scolara si a constatat ca in loc de 32 de ore de curs intr-o saptamana s-au realizat doar 14 ore, pentru ca profesorii au refuzat sa predea online.

Elevi: Profesorii care nu vor sa predea online sa-si dea demisia sau sa intre in concediu fara plata

Reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Constanta au luat atitudine in urma aparitiei in spatiul public a cazului elevului de la Liceul teoretic Carmen Sylva Eforie Sud. Din 32 de ore de curs pe care ar fi trebuit sa le faca online, elevul nu a fcut decat la 14.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )