Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministerul Educatiei anunta ca va da rechizite si echipament pentru sport pentru toti elevii

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei anunta ca va da rechizite si echipament pentru sport pentru toti elevii

Toti elevii din Romania vor primi rechizite in intreg anul scolar 2019-2020. Ministerul Educatiei aloca 600 de milioane din buget pentru rechizite si carti scolare, dar si pentru echipamente sportive, a declarat Ecaterina Andronescu intr-o conferinta de presa. Rechizitele vor fi achizitionate in urma unei licitatii publice. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei: Nu se organizeaza clase separate pentru copiii cu cerinte speciale

Ministerul Educatiei Nationale transmite ca nu se urmareste formarea de clase separate pentru copiii cu cerinte speciale, asa cum ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a lasat sa se inteleaga, duminica, printr-o declaratie data pe postul de televiziune Digi24.

Ministerul Educatiei: Nu se intentioneaza organizarea unor clase separate pentru copiii cu nevoi speciale

Ministerul Educatiei transmite duminica seara un comunicat menit sa clarifice pozitia ministrului Ecaterina Andronescu cu privire la integrarea copiilor cu nevoi speciale in sistemul invatamantului public de masa. Ministerul insista ca nu se intentioneaza organizarea unor clase separate, numai cu elevi cu cerinte educationale speciale, si spune ca declaratiile anterioare ale ministrului educatiei faceau referire tocmai la necesitatea de a aloca suplimentar profesori de sprijin copiilor cu dificultati de invatare.

Fostul inspector general al ISJ Ialomita se intoarce. Luminita Barcari a castigat procesul cu Ministerul Educatiei

Fostul inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Ialomita, Luminita Barcari revine in functie, dupa un proces cu Ministerul Educatiei. Curtea de Apel Bucuresti a admis actiunea formulata pe calea ordonantei presedintiale de catre Luminita Barcari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )