Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Educatiei: Cursurile scolare sunt suspendate integral, miercuri, in Bucuresti si noua judete

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei: Cursurile scolare sunt suspendate integral, miercuri, in Bucuresti si noua judete

Ministerul Educatiei a informat ca potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt. Potrivit MEN, suspendarea integrala a cursurilor a fost extinsa pana joi, 1 martie, inclusiv, in judetele Arges si Dolj, respectiv pana vineri, 2 martie, inclusiv, in Capitala, Ilfov si in judetul Teleorman. continuă pe Hotnews

Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Toate scolile si gradinitele din judetele Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si din Bucuresti vor fi inchise marti, 27 februarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Si in judetul Giurgiu cursurile sunt suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. In judetele Braila si Olt, cursurile scolare sunt suspendate integral si miercuri.

Judetele in care cursurile scolare vor fi suspendate integral luni si marti

Cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Potrivit unui comunicat de presa al MEN, in.

Judetele in care cursurile sunt suspendate in aceasta saptamana

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB),miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt.

UPDATE Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial. La Braila, autoritatile au hotarat sa inchida toate unitatile de invatamant din judet, in zilele de marti si miercuri.

Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial.

Autoritatile de la Galati au activat Comitetul pentru Situatii de Urgenta. Cursurile scolare ar putea fi suspendate

Vremea severa afecteaza si judetul Galati, pentru urmatoarea perioada fiind emise doua avertizari: Cod galben de ninsori viscolite, valabil in intervalul 26 februarie, ora 04. 00 27 februarie, ora 20. 00, si Cod portocaliu de ger, valabil in intervalul 26 februarie, ora 03. 00 1 martie, ora 10.

Judetele in care cursurile vor fi suspendate in aceasta saptamana

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB),miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Cursurile scolare suspendate marti si miercuri in judetul Ialomita

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda marti si miercuri, au anuntat luni seara reprezentantii ISU Ialomita. Purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt.

Ministerul Educatiei: Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, amanate pentru prima zi in care se reiau cursurile

Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale din cadrul Bacalaureatului, a caror sustinere a fost aprobata pentru zilele de 26 si/sau 27, se reprogrameaza pentru prima zi in care se reiau cursurile. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, dupa ce scolile din Bucuresti si din alte judete au fost inchise, din cauza conditiile meteorologice nefavorabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )