Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministerul Educatiei a decis: Olimpiadele si concursurile din anul scolar 20202021, suspendate

B1 B1,
Ministerul Educatiei a decis: Olimpiadele si concursurile din anul scolar 20202021, suspendate

Ministerul Educatiei a decis suspendarea olimpiadelor in anul scolar 20202021. Anuntul a fost facut, luni, de secretarul de stat Luminita Barcari care a explicat ca aceste competitii nu se pot desfasura in co. continuă pe B1

Ministerul Educatiei a anuntat suspendarea olimpiadelor si concursurilor din acest an scolar

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a anuntat, luni, suspendarea olimpiadelor in anul scolar 20202021, precizand ca acestea nu se pot desfasura in actualul context generat de pandemie.

Ce se intampla cu olimpiadele scolare in anul 2020-2021. Decizia e oficiala

Printr-o decizie de Ministru aflam ca tot ce inseamna olimpiade si competitii scolare se vor suspenda. Decizia vine ca urmare a evolutiei situatiei pandemice de pe teritoriul Romaniei. Anul scolar 2020 2021, olimpiade si competitii scolare Secretarul de stat Luminita Barcari, din Ministerul Educatiei, a anuntat printr-un comunicat, faptul ca se vor suspenda anumite .

Fara olimpiade si concursuri in anul scolar 2020 - 2021

Luminita Barcari, secretar de stat, a anuntat ca Ministerul Educatiei a luat decizia de a suspenda o.

Anul scolar 2020-2021. Transport public gratuit pentru inca o categorie de elevi. Legea a intrat in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care stabileste ca elevii din invatamantul preuniversitar privat au transportul public gratuit pe tot parcursul anului calendaristic. Transport public gratuit pentru inca o categorie de elevi Vineri, presedintele Romaniei a semnat decretul cu privire la promulgarea legii pentru modificarea si completarea Legii educatiei nr. nr. 12011 PL-x 34410. in .

Ministerul Educatiei: exista varianta inlocuirii tezei cu o evaluare, care sa nu aiba ponderea acesteia si sa fie notata normal

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a anuntat ca exista varianta inlocuirii tezei cu o evaluare, dar care sa nu aiba aceeasi pondere, ci aceasta sa fie notata normal, dar ca o decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in perioada urmatoare.

Ministerul Educatiei anunta ca exista varianta inlocuirii tezei cu o evaluare, care sa nu aiba ponderea acesteia si sa fie notata normal

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a anuntat ca exista varianta inlocuirii tezei cu o evaluare, dar care sa nu aiba aceeasi pondere, ci aceasta sa fie notata normal, dar ca o decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in perioada urmatoare.

Ministerul Educatiei: Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul online

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei: Peste 3.800 de scoli din tara sunt in scenariul rosu

Tot mai multi elevi isi dsfasoara activitatea scolara online, fie din cauza cazurilor de COVID-19 inregistrate, fie pentru ca unitatile de invatamand sunt in orase unde rata de incidenta este de.

Ministerul Educatiei a anuntat ca luni vor fi publicate modele pentru examenele nationale si a facut un apel privind monitorizarea lectiilor online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca modelele pentru examenele nationale vor fi publicate astazi pe site-ul Ministerului Educatiei. in acelasi timp, aceasta a facut apel la inspectorii scolari generali adjuncti si inspectorii scolari din cadrul inspectoratelor scolare sa intensifice activitatea de monitorizare a lectiilor desfasurate in sistemul onlinea.

Ministerul Educatiei a publicat noile modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2021

Ministerul Educatiai a publicat pe site-ul institutieinoile modele de subiecte care vor fi date la Evaluarea Nationala in vara anului viitor. Modele de subiecte sunt concepute dupa cele internationale. Se modifica cerintele mai ales la Limba si literatura romana.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )