Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei: Elevii vor putea studia teatrul ca disciplina scolara optionala, incepand de anul viitor

B1 B1,
Ministerul Educatiei: Elevii vor putea studia teatrul ca disciplina scolara optionala, incepand de anul viitor

Incepand cu anul scolar 2021-2022, elevii din Romania vor putea alegestudia teatrul, ca disciplina optionala. Recent, ministrul Educatiei,Monica Anisie, aprobat introducerea in. continuă pe B1

Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Elevii vor putea studia teatrul, ca disciplina optionala, in anul scolar 2021-2022, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a semnat ordinele privind aprobarea a trei discipline optionale si a programelor aferente acestora.

Ministerul Educatiei: in 344 de scoli din tara se invata exclusiv online. in 193 dintre acestea nu au aparut cazuri de infectare cu COVID-19

Ministerul Educatiei si Cercetarii a transmis joi, situatia scolilor din Romania in ceea ce privestescenariile de functionare, tinand cont de situatia epidemiologica locala.

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru.

Cinematografele din India vor putea fi redeschise din 15 octombrie

Cinematografele din India vor putea fi redeschise incepand cu 15 octombrie, a anuntat Guvernul, in ciuda cresterii continue a numarului de contaminari cu noul coronavirus, conform news. ro.

ORBAN: Romanii vor putea vota prin corespondenta in tarile unde nu va fi posibila organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va desfasura o campanie de informare dedicata romanilor din diaspora, astfel incat acestia sa cunoasca faptul ca vor putea vota prin corespondenta la alegerile parlamentare in tarile unde nu va fi posibila organizarea de sectii de votare din cauza restrictiilor sanitare impuse de autoritati in statele respective, conform Agerpres.

MINISTERUL EDUCATIEI: Subventiile pentru studenti au fost majorate; 10% pentru camine-cantine

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a decis cresterea subventiei pentru camine-cantine cu 10%, masura venind in sprijinul studentilor, in contextul actual al situatiei epidemiologice, pentru a se putea implementa si asigura masurile de distantare fizica in spatiile de cazare existente si in spatiile de servire a mesei.

TOATE scolile dintr-un mare oras se inchid. Elevii vor face cursuri exclusiv online

Scolile si gradinitele din Galati si alte trei comune din judet vor face doar cursuri online, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus inregistrat in ultimele zile. Decizia apartine Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )