Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei este dat in judecata de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei este dat in judecata de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati anunta ca da in judecata Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna, pentru refuzul de a-i aloca unei eleve cu dizabilitati un profesor de sprijin la clasa, scrie edupedu. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei a fost dat n judecata pentru cazul unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna caruia nu i-a acordat profesor de sprijin la clasa

Ministerul Educatiei este chemat in judecata de catre Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) pentru refuzul nelegal si indelungat de a aloca unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna profesor de sprijin la clasa. De asemenea, alaturi de Ministerul Educatiei mai este chemat in instanta si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna.

Titularizare 2019 - Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte. Calendarul examenului

Modelele de subiecte pentru titularizare 2019 - examenul de angajare pe o perioada nedeterminata intr-o scoala - au fost publicate miercuri de Ministerul Educatiei. Examenul de titularizare va avea loc in 17 iulie 2019.

Scoli inchise. Ministerul Educatiei a anuntat judetele in care nu se fac cursuri

Cursurile scolare vor fi suspendate si marti in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei.

Acord la nivel european pentru interzicerea majoritatii produselor de plastic de unica folosinta

Negociatorii statelor membre din UE si Parlamentul European au cazut de acord pentru interzicerea in viitor a numeroase produse din plastic de unica folosinta, a anuntat miercuri presedintia austriaca, potrivit AFP.

Acord european pentru reducerea creditelor neperformante in UE

Parlamentul European si Consiliul UE au ajuns, astazi, la un acord cu privire la masurile vizand creditele neperformante ale bancilor, o mostenire a crizei financiare mondiale, o problema cu care se confrunta inca numeroase banci europene, informeaza AFP.

Acord european pentru prevenirea acumularii creditelor neperformante in banci

Parlamentarii europeni si reprezentantii Executivului de la Bruxelles au ajuns, ieri, la un acord politic cu privire la noile norme ce vizeaza provizioanele pe care si le constituie bancile pentru acoperirea posibilelor pierderi din creditele neperformante, potrivit anuntului Comisiei Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )