Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Educatiei a fost dat n judecata pentru cazul unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna caruia nu i-a acordat profesor de sprijin la clasa

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a fost dat n judecata pentru cazul unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna caruia nu i-a acordat profesor de sprijin la clasa

Ministerul Educatiei este chemat in judecata de catre Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) pentru refuzul nelegal si indelungat de a aloca unei eleve cu dizabilitati din judetul Covasna profesor de sprijin la clasa. De asemenea, alaturi de Ministerul Educatiei mai este chemat in instanta si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei este dat in judecata de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati anunta ca da in judecata Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar Judetean Covasna, pentru refuzul de a-i aloca unei eleve cu dizabilitati un profesor de sprijin la clasa, scrie edupedu.

Titularizare 2019 - Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte. Calendarul examenului

Modelele de subiecte pentru titularizare 2019 - examenul de angajare pe o perioada nedeterminata intr-o scoala - au fost publicate miercuri de Ministerul Educatiei. Examenul de titularizare va avea loc in 17 iulie 2019.

Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata pentru ca i-ar fi dat spaga 1 milion de euro lui Bogdan Olteanu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis miercuri in judecata pentru cumparare de influenta. Acuzatiile DNA: i-ar fi dat 1 milion de euro fostului sef al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu in functia de.

Scoli inchise. Ministerul Educatiei a anuntat judetele in care nu se fac cursuri

Cursurile scolare vor fi suspendate si marti in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei.

Offset a incercat s-o impace pe Cardi B, insa a fost dat afara de pe scena! Afla ce s-a intamplat!

Offset a intrerupt concertul lui Cardi B din weekend si a incercat sa o impace, insa lucrurile nu au decurs asa cum spera artistul.

Sorin Ovidiu Vintu, trimis in judecata pentru ca i-a dat un milion de euro fostului sef al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat fostului.

Jose Mourinho a fost dat afara de la Manchester United

Cutremur in fotbalul englez. Asta dupa ce Manchester United a anuntat marti ca l-a dat afara pe managerul Jose Mourinho. Manchester United anunta ca Jose Mourinho paraseste clubul chiar din acest moment.

Comisia de la Venetia l critica pe Valer Dorneanu pentru interzicerea unei opinii separate a CCR

Comisia de la Venetia il critica pe presedintele CCR, Valer Dorneanu, inr-un raport privind opiniile separate ale curtilor constitutionale, pentru o decizie a CCR prin care a fost interzisa publicarea opiniei separate ostentative sau cu tenta politica, potrivit Mediafax. Institutia europeana vorbeste despre faptul ca judecatorii constitutionali din Romania care au votat impotriva pot formula o opinie separata, iar in motivarea deciziei CCR acestia pot formula o opinie concurenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )