Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei: Se mentine masura eliminarii de la Bacalaureat a celor doi candidati din Dambovita

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei: Se mentine masura eliminarii de la Bacalaureat a celor doi candidati din Dambovita

Ministerul Educatiei Nationale a decis, in urma controlului efectuat la Centrul zonal de evaluare de la Liceul Teoretic Benjamin Franklin din Bucuresti, mentinerea eliminarii de la Bacalaureat, la proba scrisa la Istorie, a celor doi candidati din Dambovita. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei: bursele studentilor se acorda si in timpul vacantei de vara

Bursele studentilor pentru lunile iulie si august vor fi similare celor din luna iunie, indiferent de numarul de zile de vacanta, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale.

Cum a inventat Ministerul Educatiei judetul Targoviste

Ministerul Educatiei a anuntat, vineri, ca a facut verificari la centrul de examen in care au fost anulate lucrarile a doi elevi care au sustinut bacalaureatul, in judetul Targoviste, Targoviste fiind municipiul resedinta al judetului Dambovita. Ulterior, institutia a corectat eroarea.

Ministerul Educatiei a alocat aproape 64 de milioane de lei pentru bursele studentilor pe luna iulie

Sumele alocate de Ministerul Educatiei institutiilor de invatamant superior de stat pentru burse vor fi similare cu cele din luna iunie, 63. 245 lei, indiferent de numarul de zile de vacanta ale studentilor, urmand ca pentru luna august, cuantumul sa fie acelasi, informeaza Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei: Studentii vor primi bursa si pe perioada vacantei

Ministerul Educatiei va asigura, incepand de luni, alocarea banilor de burse pentru studenti pentru luna iulie, luna in care intra si zile de vacanta, iar universitatile au obligatia sa.

Secretar de stat in Ministerul Educatiei: Universitatile au obligatia sa isi modifice metodologia pentru acordarea burselor pentru studenti si in perioada vacantei

Ministerul Educatiei va asigura, incepand de luni, alocarea banilor de burse pentru studenti pentru luna iulie, luna in care intra si zile de vacanta, iar universitatile au obligatia sa isi modifice metodologiile proprii de acordare a burselor, astfel incat studentii sa primeasca bursele si in vacanta, fara sa existe intarzieri, a declarat duminica, pentru News. ro, secretarul de stat pentru invatamant superior, prof. univ. Gigel Paraschiv, dupa ce Liga Studentilor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi LS IASI) a reclamat ca bursele studentilor vor fi virate abia in toamna, pentru ca nu au fost alocati bani in acest sens.

Ministerul Educatiei: bursele se acorda si pe perioada vacantei, fara intarzieri

Ministerul Educatiei va asigura, incepand de luni, alocarea banilor de burse pentru studenti pentru luna iulie, luna in care intra si zile de vacanta, iar universitatile au obligatia sa isi modifice metodologiile proprii de acordare a burselor, astfel incat studentii sa primeasca bursele si in vacanta, fara sa existe intarzieri, a declarat secretarul de stat pentru invatamant superior, prof. univ. Gigel Paraschiv.

Gafa: Ministerul Educatiei a verificat cazul lucrarilor anulate din judetul Targoviste. Cum au explicat oficialii eroarea din comunicatul de presa

Ministerul Educatiei extinde investigatia in cazul elevilor din Dambovita eliminati de la BAC pentru o presupusa frauda la Istorie. Oficialii din Educatie au transmis, intr-un comunicat de presa oficial, ca este vorba de cazul din judetul Targoviste. Cateva minute mai tarziu, eroarea a fost corectata.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat cifrele la bacalaureat. Numarul real al celor care au promovat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei

Procentul real al celor care au promovat examenul de bacalaureat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei. in cifre absolute, stam mai prost decat in urma cu cinci ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )