Libnet.ro
UNICEF

17:00

Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, a declarat astazi liderul PNL, Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare.

Orban: Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare.

Ludovic Orban: Cerem sistarea ajutorului social pentru cei care refuza sa munceasca

Liderul PNL a declarat sambata, la Neptun, ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, transmite News. ro.

Ludovic Orban: PNL trebuie sa sustina proiectul de lege ce prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau cursuri de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, informeaza News. ro.

Vesti bune pentru cei care vor sa plece in concediu, pe litoral. Preturile au scazut la jumatate

Hotelurilor de pe litoral au redus tarifele la jumatate, incepand cu data de 1 septembrie, astfel ca cererea pentru vacante la inceputul acestei luni nu a scazut comparativ cu varful de.

Liberalii vor un proiect de lege care sa prevada sistarea ajutoarelor sociale. in ce conditii se mai poate primi bani de la stat

Ludovic Orban a declarat sambata, la Neptun, ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de.

Cheloo, reactie dura dupa scandalul cu vanzatoarea din Ordoheiul Secuiesc care refuza sa serveasca clientii romani (FOTO)

Cheloo nu s-a putut abtine de la comentarii dupa ce a auzit despre vanzatorea unguroaica din Odorheiul Secuiesc care refuza sa serveasca clientii romani. Artistul le-a spus prietenilor virtuali.

Veste buna pentru suporterii care merg la Romania-Armenia. Programul la metrou va fi prelungit

Veste buna pentru suporterii care vor merge la meciul Romania-Armenia. Metrorex a decis sa prelungeasca programul la metrou cu o ora si jumatate pentru ca fanii care merg sa sustina echipa antrenata.

Pirande puse la munca in folosul comunitatii pentru pentru a primi ajutorul social (FOTO)

Autoritatile dintr-un sat din judetul Dambovita au luat o decizie laudabila in privinta persoanelor care primesc ajutor social. Romii din Balteni, comuna Contesti, au fost obligati sa iasa sa.

Tudose, probabil singurul premier din UE care refuza sa-si ia salariul pe card: Nu vreau sa ii dau bancii aleia doi bani! / Romania, codasa Europei la utilizarea cardurilor

Declaratie halucinanta a lui Mihai Tudose. Premierul a sustinut ca nu doreste sa-si primeasca salariul pe card, pentru ca nu vrea sa achite comisioanele impuse pentru tranzactii. Am refuzat sa icir.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )