Libnet.ro
UNICEF

10:46

Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ieri ca nu stie daca in 10 septembrie cele 250. 000 de tablete necesare invatamantului online, pentru care Guvernul a dispus achizitionarea si a alocat 150 milioane lei, vor ajunge la elevii care au nevoie de acestea. continuă pe Ziarul Bursa

Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar. Documentul publicat de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe 1 septembrie ghidurile metodologice pentru profesori si scoli. Este vorba despre ghidurile pentru gradinite, cel pentru scoala primara, dar si pentru ciclurile gimnazial si liceal, profesional si vocational. Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar Ghidul pentru gradinite: Acest materialul este recomandat si pentru unitatile de invatamant preuniversitar care .

MINISTERUL EDUCATIEI: 55% dintre parinti doresc revenirea la cursurile fata in fata, iar 31% opteaza pentru sistemul hibrid

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) prezinta rezultatele unui studiu privind revenirea la scoala post-COVID, conform carora 55% dintre parinti doresc revenirea la cursurile fata in fata, iar 31% opteaza pentru sistemul hibrid. Studiul a fost realizat pe un esantion de putin peste o mie de parinti, conform news. ro.

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

Ministerul Educatiei a publicat ghidurile metodologice care stabilesc in ce conditii incepe anul scolar in contextul pandemiei

Ministerul Educatiei a publicat marti ghidurile metodologice pentru gradinite, invatamantul primar, gimnazial si liceal, profesional si vocational. Acestea stabilesc in ce conditii se desfasoara cursurile si ce decizii trebuie sa ia unitatile scolare in anumite situatii.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern.

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Ghidul Ministerului Educatiei pentru invatamantul primar: pauzele vor fi decalate, iar elevii vor fi supravegheati de profesori, cursuri mai scurte pentru scoala online

Elevii din ciclul primar vor merge la scoala atat in scenariul verde, cat si in cel galben, insa in cel de-al doilea, daca cursurile se supenda din cauza depistarii unor eleviprofesori cu noul coronavirus, scoala se poate muta pe o perioada limitata de timp in online. Pentru a primi elevii, unitatile de invatamant trebuie sa asigure conditiile de distantare intre elevi, pauzele pot fi decalate, elevii vor ocupa in mod constant aceleasi locuri si nu le vor schimba intre ei pe toata perioada cursurilor, in pauze vor fi monitorizati de profesori, nu vor fi practicate jocuri de contact sau cu mingea, se arata in ghidul pentru ciclul primar publicat marti de Ministerul Educatiei.

Cursuri la televizor, TelVerde si formarea profesorilor, masuri luate de Ministerul Educatiei inaintea debutului noului an scolar

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a sustinut astazi o conferinta de presa prin care a anuntat masurile luate inaintea debutului noului an scolar. Astfel, elevii care vor fi nevoiti sa stea acasa si nu au acces la tablete si internet, vor putea asista la cursuri sustinute de profesori, la televizor.

Ministerul Educatiei lanseaza un portal cu informatii despre inceperea noului an scolar 2020-2021

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii a anuntat marti, 1 septembrie, lansarea portalului educatiacontinua. edu. ro, un instrument online de informare privind reluarea activitatii in sistemul national de invatamant.

Primul municipiu din Romania unde toti elevii vor primi masti gratuite pe durata pandemiei de COVID-19

Autoritatile locale din Vaslui au decis ca toti elevii care studiaza in unitatile de invatamant din municipiul resedinta de judet sa beneficieze in mod gratuit de masti de protectie atat timp cat contextul epidemiologic o va impune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )