Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primul municipiu din Romania unde toti elevii vor primi masti gratuite pe durata pandemiei de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Primul municipiu din Romania unde toti elevii vor primi masti gratuite pe durata pandemiei de COVID-19

Autoritatile locale din Vaslui au decis ca toti elevii care studiaza in unitatile de invatamant din municipiul resedinta de judet sa beneficieze in mod gratuit de masti de protectie atat timp cat contextul epidemiologic o va impune. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Primul municipiu cu statii electrice de incarcare pentru vehicule electrice si hibrid, facute cu bani de la stat

Incepand de vineri, 28 august, in Targoviste sunt functionale 4 statii electrice de reincarcare pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in. Investitia, realizata cu bani de la stat, este prima demarata de un municipiu resedinta de judet din Romania.

Marile schimbari din Romania, de la 15 septembrie. Anuntul categoric al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul de care se temeau toti romanii. Cel mai negru cosmar devine realitate se prelungeste starea de alerta! in acest context, regulile pentru alegerile locare vor fi rediscutate. Mai multe detalii, in continuare. Starea de alerta, fara sfarsit. Anuntul lui Orban Seful Executivului liberal, Ludovic Orban, a dat vestea .

Descoperirea uimitoare din Romania. Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei

Moment istoritc in Romania! Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei. Despre ce conducatori e vorba si unde au gasit echipa de specialisti toate indiciile? Descoperire uimitoare! Arheologii au gasit mormantul unuia din cei mai mari regi ai Ungariei Moment istoric: o echipa de arheologi a gasit mormantul unuia din cei mai importanti regi .

Cel mai scurt drum asfaltat din Romania se termina brusc intr-un lan de prorumb

Una dintre cele mai bogate comune din Romania are pe teritoriul sau unele dintre cele mai scurte drumuri asflatate din tara noastra. Acestea se ramifica dintr-o sosea proaspat asfaltata si ea care face legatura intre satul din Comuna Brazi si Centura de Vest a Ploiestiului.

Pericolul din spitalele romanesti! Toti pacientii trebuie sa afle: analiza care iti poate curma viata, in cateva clipe

O pacienta a fost ranita, sambata, la Spitalul Judetean din Timisoara, in timp ce i se facea o tomografie computerizata, dupa ce a fost lovita de o bucata din CT-ul chinezesc. Aceasta era in aparat cand o bucata de metal s-a desprins si a cazut peste ea. Din fericire, femeia a fost lovita doar la .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre parintii din Romania isi doresc revenirea copiilor la scoala

Potrivit unui studiu comandat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, mai mult de jumatate dintre parintii din Romania prefera sa isi duca copiii la scoala. Aproape un sfert din acestia sunt de acord.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

Se recalculeaza pensiile din Romania. Ce se intampla cu cele peste 2.000 de lei. Decizia e ferma!

Cea mai recenta statistica a Casei Nationale de Pensii indica faptul ca tara noastra are 4. 343 de pensionari. Potrivit celor spuse de Elena Cristian, in Romania nu se platesc pensii mai mici de 704 lei. Se recalculeaza pensiile din Romania Pornim de la numarul total de pensionari, 4. 343, cea mai recenta statistica, la 31 iulie, .

Cum a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania! Fotbalistul clar e omul momentului!

Asa a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania, dupa ce a anuntat ca pleaca de la FC Barcelona. Iata ce spun romanii! Messi a ingenunchiat Ministerul Afacerilor Interne din Romania Plecarea lui Leo Messi de la FC Barcelona face valva in presa mondiala. Fanii din intreaga lume, insa, spera ca starul argentinian sa se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )