Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministerul Finantelor a atras 30 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras 30 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 209,8 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de titluri de stat pe 158 de luni, la un randament mediu de 5,32% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor Publice a lansat o aplicatie informatica dedicata pentru depunerea declaratiei unice

Pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice - ANAF pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatica dedicata, care poate fi accesata la adresa https://declunica. anaf. ro/.

FOTO VIDEO Un drum care se afla in topul rutelor magice din Romania, reabilitat, alaturi de alte doua distruse de viituri, cu 11,7 milioane lei

Inundatiile din aceasta vara au distrus pe langa case, culturi si o serie de drumuri, din judetul Valcea. Cele mai afectate sunt cele din comunele Nicolae Balcescu, din Vaideeni si Barbatesti, care au fost inchise circulatiei. in urma solicitarii Consiliului Judetean Valcea s-au alocat de la Guvern 11,7 milioane lei pentru ca acestea sa fie redate circulatiei.

AdePlast a inregistrat o cifra de afaceri de 216 milioane lei

Producatorul de materiale de constructii autohton AdePlast a inregistrat o crestere de 12%, in prima jumatate a anului, cu o cifra de afaceri de 216 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

APIA a atribuit fara licitatie catre Siveco un contract de peste 5,1 milioane de lei pentru mentenanta sistemului IT destinat platii subventiilor catre fermieri

APIA a contractat in regim de urgenta extrema servicii de mentenanta a sistemului IT destinat platii subventiilor catre fermieri de la Siveco Romania, companie cu care se judeca in prezent tocmai pentru excluderea acestei firme de la o licitatie de peste 21,2 milioane euro aferenta dezvoltarii acestui sistem IT. Urgenta extrema, invocata de APIA pentru atribuirea acestui contract de peste 5,1 milioane lei pentru o perioada de 6 luni, este determinata de pericolul iminent de compromitere a datelor stocate in bazele de date. Situatia ar face imposibila continuarea dezvoltarii sistemului IT, iar activitatea APIA si platile catre fermieri ar putea fi blocate, mentioneaza APIA in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP).

Impact a achizitionat actiuni proprii de 0,33 milioane lei

Impact Developer and Contractor IMP) si-a rascumparat, in perioada 11 - 13 iulie, un numar de 385. 617 de actiuni proprii, la pretul unitar de 0,85 lei, pentru suma de 327. 774,45 lei, informeaza emitentul printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )