Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 600 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras, astazi, 600 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 49 luni, la un randament mediu de 3,6% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

MINISTERUL FINANTELOR: Dezbatere a procedurii pentru restructurarea datoriilor bugetare de peste 1 milion lei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca a elaborat procedura de aplicare a restructurarii obligatiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 ale debitorilor care au datorii principale in cuantum mai mari sau egale cu un milion de lei, potrivit unui proiect de act normativ lansat in dezbatere publica.

Ministerul Finantelor propune crearea cadrului general pentru infiintarea bancilor nationale de dezvoltare

Ministerul Finantelor a anuntat, vineri, ca a elaborat un proiect de act normativ, lansat in dezbatere publica, care ar reglementa conditiile generale de infiintare si functionare a bancilor nationale de dezvoltare, cu rol in abordarea directa a disfunctionalitatilor pietei financiare.

Credit Europe Bank Romania - profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru

Credit Europe Bank Romania a realizat un profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru din acest an, inregistrand astfel o perioada cu valori constante si sustenabile, anunta un comunicat al bancii.

Ministerul Finantelor a elaborat cadrul general pentru infiintarea bancilor nationale de dezvoltare

Ministerul Finantelor Publice a elaborat un proiect de act normativ ce reglementeaza conditiile gene.

Ministerul Finantelor pune bazele pentru infiintarea Bancilor Nationale de Dezvoltare

Ministerul Finantelor Publice a elaborat un proiect de act normativ care reglementeaza conditiile generale de infiintare si functionare a bancilor nationale de dezvoltare, care sunt constituite si functioneaza ca institutii de credit.

Ministerul Finantelor vrea sa aduca modificari majore programului Prima casa pentru a-l face mai social. Despre ce propuneri este vorba

Ministerul Finantelor Publice propune modificarea Programului Prima casa si redenumirea acestuia in Programul O familie, o casa astfel incat acest program guvernamental sa fie mai bine orientat spre.

Ocna Sibiu primeste 7,6 milioane lei pentru modernizare

Ocna Sibiului va beneficia de investitii in valoare de 7,6 milioane lei pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic si a unui parc de rulote, potrivit Ministerului Turismului.

De la Prima Casa la O familie, o casa: ce modificari vrea sa aduca Ministerul Finantelor

Beneficiarii programului O familie, o casa nu vor putea avea un venit net lunar individual sau impreuna cu sotulsotia mai mare de 4. 500 de lei iar pretul de achizitie a locuintei este de maximum 70. 000 de euro, potrivit unui proiect de.

ANAF a recuperat 23 milioane lei, din executarea celor care nu au putut sa plateasca ratele la creditele Prima casa

De la lansarea Programului Prima casa, in anul 2009, pana la finele lunii iulie 2019, au fost acordate 279. 179 garantii si promisiuni de garantare, in valoare totala de peste 24,87 miliarde lei, potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP).

Proiectele pentru care Primaria Buzau vrea un credit de 50 de milioane lei de la CEC sau Trezoreria Statului

Conducerea Primariei a decis sa acceseze un imprumut la CEC sau la Trezoreria Statului, credit rambursabil in 10 ani, in valoare de 50 de milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )