Libnet.ro
UNICEF

06:46

Proiectele pentru care Primaria Buzau vrea un credit de 50 de milioane lei de la CEC sau Trezoreria Statului

Adevărul Adevărul,
Proiectele pentru care Primaria Buzau vrea un credit de 50 de milioane lei de la CEC sau Trezoreria Statului

Conducerea Primariei a decis sa acceseze un imprumut la CEC sau la Trezoreria Statului, credit rambursabil in 10 ani, in valoare de 50 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri din Centrul Vechi, apoi sa le construiasca de la zero

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri de pe strada Lipscani, apoi sa le construiasca de la zero, cu aceeasi arhitectura, potrivit unor proiecte de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General. Lucrarile vor costa peste 5,7 milioane de lei peste 1,2 milioane de euro).

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat pana acum la doua bone. Ce pretentii are Ducesa

Meghan Markle are reguli stricte atunci cand vine vorba de ingrijirea fiului ei si al Printului Harry. Ducesa a renuntat pana acum la doua bone, iar femeia care se ocupa in prezent de micutul Archie pare sa fie pe placul acesteia. Cu toate astea, pretentiile fostei actrite nu sunt usor de indeplinit. De ce a .

Drama in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Este doliu in lumea presei. Jurnalistul si criitorul brasovean Eduard Huidan s-a sinucis duminica. Peste cateva saptamani, ziaristul ar fi implinit 70 de ani. Care este motivul pentru care si-a pus capat zilelor? Doliu in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis Jurnalistul si scriitorul Eduard Huidan s-a sinucis duminica, aruncandu-se de la etajul locuintei .

Motivele pentru care Simona Halep a apelat la psiholog. Sunt o persoana emotiva. Cum a ajutat-o echipa de specialisti

Simona Halep si-a deschis sufletul, renuntand pentru scurt timp la distanta fata de presa romaneasca pe care a declarat-o, in cadrul unui interviu. Campioana Romaniei a sustiut ca ii merge mult mai bine de cand a apelat la un psiholog pentru as-i rezolva niste probleme care ii puneau bete-n roate chiar si pe teren. Simona .

Tudorel Toader rupe tacerea! Motivele pentru care a fost dat afara din Guvern

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre motivele pentru care a fost data afara din Guvern. Acesta sustine ca a principalul motiv este ca a refuzat sa gireze o serie de ordonante de.

Primaria Cluj vrea sa modernizeze transportul cu taxiul. Ce schimbari vor trebui sa faca taximetristii

Daca nici tie nu-ti place experienta unei curse cu taxiul, primaria din Cluj pare sa se gandeasca la tine cu noile masuri pe care vrea sa le introduca. Vremurile in care trebuia sa suni.

HOROSCOP. Motivele pentru care zodia Fecioarei este intruchiparea perfectiunii in zodiac!

Locul in care se afla Soarele atunci cand te-ai nascut lasa o amprenta semnificativa in structura personalitatii tale. Soarele da sensul autenticitatii, iti da permisiunea sa fii ceea ce trebuie sa fii.

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Motivul pentru care a facut asta

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Parker Hogan a fost condamnat pentru ca a ajutat la sinuciderea colegului sau si pentru falsificarea probelor, informeaza Metro. Hogan l-ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )