Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministerul Finantelor a demarat controalele la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor a demarat controalele la Primaria Capitalei

Ministrul Florin Citu a declarat anuntat vineri ca Ministerul Finantelor a demarat controalele la Primaria Capitalei PMB). Anterior, primarul general Gabriela Firea spunea ca asteapta inspectia cu paine si sare. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei a pus 100 de milioane euro in bugetul pe 2020 pentru a-l despagubi pe Constanda

Primaria Capitalei a prevazut in bugetul pe anul 2020 circa 100 de milioane euro pentru a-l despagubi pe omul de afaceri Costica Constanda. Municipalitatea trebuie sa-i plateasca in total acestuia 115 milioane de euro peste 560 milioane lei) deoarece Consiliul General nu i-a aprobat un cartier de blocuri de 5 etaje in Satul Francez, desi s-a angajat ca o va face. Mai exact consilierii PNL si PSD au parasit sala, iar Constanda s-a adresat instantei si a castigat. Primaria Capitalei trebuie sa-i plateasca si lui Vasile Crestin circa 106 milioane lei, pana in iunie 2021 pentru un alt proces pierdut in instanta, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Nu-i pe masa, dar e in aer. Nu se stie daca va cadea pe masa. Nimeni sa nu excluda posibilitatea ca eu sa candidez din nou (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca nu este exclus sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile locale din acest an. intrebat daca o candidatura din.

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri. Initial institutia dorea sa-l construiasca pe terenul CET Progresu

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri, potrivit unui proiect de hotarare adoptat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Initial, municipalitatea dorea sa construiasca incineratorul pe terenul aferent CET Progresu, dar cum CET-urile nu au mai fost transferate la primarie, aceasta solutie a cazut.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 500 de lei pentru achizitionarea de ochelari pentru copii

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de maxim 500 de leibeneficiar pentru achizitionarea de ochelari pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 17 ani, care au o recomandare in acest sens de la medicul specialist, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proiectul de numeste Clar pentru Copii, iar fondurile alocate in total se ridica la circa 2 milioane lei.

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

Primaria Capitalei: Respingem ferm analiza conform careia bugetul pe anul 2019 al Municipiului Bucuresti ar fi ramas necheltuit. Informatiile prezentate sunt false

Primaria Capitalei respinge informatiile potrivit carora bugetul pe anul 2019 al Bucurestiului a ramas necheltuit si califica drept false informatiile potrivit carora Municipiul Bucuresti ar fi avut un.

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Cimitire, a cumparat un teren de 7 ha in Mogosoaia de la unul dintre actionarii companiei care a furnizat gaze in orasul Voluntari

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Cimitire Bucuresti, a cumparat 70. 000 mp 7 ha) in Mogosoaia, pentru amenajarea unui cimitir. Pretul platit de companie a fost 1. 000 euro. Achizitia s-a desfasurat discret, iar pe site-ul companiei nu apare de la cine a fost achizitionat terenul. Potrivit documentelor obtinute de HotNews. ro, terenul a fost cumparat de Mircea Sandulescu si Emanuela Ionela Sandulescu. Mircea Sandulescu a fost actionar al companiei Covi Construct 2000, furnizorul de gaze din orasul Voluntari pana in 2018. Contactata de HotNews. ro, Gabriela Firea a declarat ca nu stia despre achizitia terenului si de la cine a fost achizitionat.

Ministerul Finantelor a atras, joi, 558 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 558 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 176 de luni, la un randament mediu de 4,47% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BANCA NATIONALA A ROMANIEI: Ministerul Finantelor a atras, joi, 558 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 558 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 176 de luni, la un randament mediu de 4,47% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Sedinta cu scandal la Primaria Capitalei. Membrii USR ameninta ca nu vor vota bugetul PMB

Sedinta de vineri, de la Primaria Municipiului Bucuresti, nu a fost tinuta departe de scandaluri. Cei din USR au spus ca nu vor vota bugetul Capitalei pentru 2020 daca Gabriela Firea, primarul general, nu le va lua propunerile in considerare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )