Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri. Initial institutia dorea sa-l construiasca pe terenul CET Progresu

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri, potrivit unui proiect de hotarare adoptat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Initial, municipalitatea dorea sa construiasca incineratorul pe terenul aferent CET Progresu, dar cum CET-urile nu au mai fost transferate la primarie, aceasta solutie a cazut.

USR-PLUS, planuri ambitioase pentru viitorul apropiat. Se decide candidatul pentru Primaria Capitalei

USR si PLUS cauta cea mai buna solutie pentru alegerile locale, pentru a-si creste cat mai mult sansele de a castiga Primaria Capitalei.

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a dat in judecata Primaria Capitalei deoarece institutia nu asigura un aer curat pentru cetatenii Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ONG. Concret, Ecopolis ataca in justitie o serie de prevederi ale Planului Integrat privind Calitatea Aerului PICA), elaborat de Primarie, si cere instantei sa oblige institutia sa imbunatateasca documentul.

Primaria Capitalei a pus 100 de milioane euro in bugetul pe 2020 pentru a-l despagubi pe Constanda

Primaria Capitalei a prevazut in bugetul pe anul 2020 circa 100 de milioane euro pentru a-l despagubi pe omul de afaceri Costica Constanda. Municipalitatea trebuie sa-i plateasca in total acestuia 115 milioane de euro peste 560 milioane lei) deoarece Consiliul General nu i-a aprobat un cartier de blocuri de 5 etaje in Satul Francez, desi s-a angajat ca o va face. Mai exact consilierii PNL si PSD au parasit sala, iar Constanda s-a adresat instantei si a castigat. Primaria Capitalei trebuie sa-i plateasca si lui Vasile Crestin circa 106 milioane lei, pana in iunie 2021 pentru un alt proces pierdut in instanta, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 500 de lei pentru achizitionarea de ochelari pentru copii

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de maxim 500 de leibeneficiar pentru achizitionarea de ochelari pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 17 ani, care au o recomandare in acest sens de la medicul specialist, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proiectul de numeste Clar pentru Copii, iar fondurile alocate in total se ridica la circa 2 milioane lei.

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Cimitire, a cumparat un teren de 7 ha in Mogosoaia de la unul dintre actionarii companiei care a furnizat gaze in orasul Voluntari

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Cimitire Bucuresti, a cumparat 70. 000 mp 7 ha) in Mogosoaia, pentru amenajarea unui cimitir. Pretul platit de companie a fost 1. 000 euro. Achizitia s-a desfasurat discret, iar pe site-ul companiei nu apare de la cine a fost achizitionat terenul. Potrivit documentelor obtinute de HotNews. ro, terenul a fost cumparat de Mircea Sandulescu si Emanuela Ionela Sandulescu. Mircea Sandulescu a fost actionar al companiei Covi Construct 2000, furnizorul de gaze din orasul Voluntari pana in 2018. Contactata de HotNews. ro, Gabriela Firea a declarat ca nu stia despre achizitia terenului si de la cine a fost achizitionat.

ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea intra in batalia pentru Primaria Capitalei, sustin surse PNL

Ludovic Orban ar putea deveni candidatul PNL la Primaria Capitalei, numele lui figurand in lista celor testati in sondajele liberalilor in vederea alegerilor locale din 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )