Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Antena3 Antena3,
Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 45 de luni, la un randament mediu de 4,12% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Antena3

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 832,8 milioane de lei, la o dobanda de 4,67% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 110 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 1,16 miliarde de lei, la o dobanda de 4,07% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in septembrie 2023, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor continua imprumuturile la dobanzi mari

Florin Citu a redeschis luni o emisiune de titluri scadenta in septembrie 2029 si s-a imprumutat cu 832,8 milioane lei, peste nivelul de 500 milioane lei programat, la o dobanda anuala de 4,67%.

Ministerul Lucrarilor Publice va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru proiecte PNDL

Ministerul Lucrarilor Publice Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) anunta ca au fost verificate, in perioada 26 noiembrie - 11 decembrie, peste 3. 000 de solicitari prin Programul national de dezvoltare locala PNDL), fiind gasite mai multe neconcordante intre situatia din teren si cea din hartii. in urma verificarilor, vor fi oprite de la plata peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari pentru proiecte dn 11 judete, conform News. ro.

De la Taifasuri, la Ministerul Finantelor: Mironel Panturoiu, numit secretar de stat

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Mironel Panturoiu in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP), conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Burduja jr., numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit.

Citu: Ministerul Finantelor va avea semnatura electronica intr-o saptamana-doua

Ministerul Finantelor va introduce semnatura electronica in urmatoarea saptamana sau in doua saptamani, a declarat marti ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o intalnire cu membri ai patronatelor din Romania.

Ministerul Dezvoltarii va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari PNDL. Ce s-a descoperit in urma controalelor efectuate la unele obiective de investitii

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei anunta, joi, ca va opri de la plata 187 de solictari prinProgramul National de Dezvoltare Locala PNDL), ca urmare a controalelor efectuate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )