Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 500 milioane lei pe patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 500 milioane lei pe patru ani

Ministerul Finantelor a vandut joi obligatiuni de stat in valoare de 500 milioane lei 110 milioane euro) scadente la 11 iunie 2021, la un randament mediu anual de 2,31%, in conditiile in care rata cuponului este de 5,95%, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 500 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat, ieri, titluri de stat de 500 milioane lei 109,6 milioane euro) scadente in 25 februarie 2019, la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de News. ro.

Ministerul Finantelor a mai luat de la banci 75 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat marti titluri de stat de 75 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea organizata luni, in care a luat cu imprumut 500 milioane lei 109,6 milioane euro) la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Sanatatii a aprobat investitii de 208 milioane lei la Antibiotice Iasi

Ministerul Sanatatii a aprobat investitii de aproape 208 milioane lei la Antibiotice Iasi, pentru perioada 2017-2019, potrivit unui raport transmis de compania Antibiotice Iasi Bursei de Valori Bucuresti.

Agricover Credit IFN a imprumutat 70 milioane lei de la IFC

Agricover Credit IFN - divizia de finantare a Agricover Holding, a incheiat un nou acord de finantare in valoare de 70 milioane lei cu International Finance Corporation IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat de presa.

Anunt important de la Ministerul Finantelor pentru milioane de romani! Majorarile salariale vor fi mentinute

Romania este caracterizata de o crestere economica robusta, de cresterea numarului de noi locuri de munca si de o datorie publica scazuta, conform Ministerului Finantelor Publice MFP) care vorbeste de.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei a sistat momentan discutiile cu Ministerul Finantelor pe tema impozitului pe gospodarie pana cand finantistii nu vin cu un studiu de impact/Finantele: Speram sa il avem gata cat mai repede

Reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, participanti in grupurile de lucru care discuta cu Finantele despre modul de aplicare a impozitului pe gospodarie au suspendat momentan discutiile, asteptand ca oficialii din MFP sa prezinte un studiu de impact cu privire la noul impozit. Noi avem grupurile de lucru care discuta pe diferite teme. Pe aceasta tema a impozitului pe gospodarie- n. red), am luat decizia sa temporizam discutiile si sa le amanam pana la aparitia studiului de impact pentru a vedea inainte cum arata lucruruile. Noi am furnizat Ministerului Finantelor ingrijorarile noastre, dansii au fost deschisi acestui studiu de impact si urmeaza sa-l analizam impreuna si sa vedem in ce masura vom continua si cu ce, a declarat miercuri Daniel Anghel. Reprezentanti ai MFP, contactati de HotNews. ro, au declarat ca se spera ca simularile privind impactul noului impozit ar putea fi gata in 2-3 saptamani.

Mai ai bancnote de 500 de lei cu Brancusi? Cat valoreaza acum

Colectionarii sunt interesati de bancnota de 500 de lei din 1991, cu chipul lui Constantin Brancusi. Bancnota de 500 de lei din 1991, cu chipul lui Constantin Brancusi, a fost prima bancnota emisa i.

Caz ULUITOR in Bacau! Un jandarm a gasit 7.500 de lei pe strada. Ce s-a intamplat cu banii

Un jandarm din Bacau a gasit 7. 500 de lei pe strada. Barbatul a cerut fara sa ezite ajutorul colegilor pentru a putea sa-l gaseasca pe proprietar, potrivitlibertatea. ro. Mircea Lungu, un plutonier.

Consiliul Judetean Olt da 1,2 milioane lei bisericilor. Cere, in schimb, confidentialitate

Consilierii judeteni s-au aratat deosebit de darnici in zi mare, alocand astazi, de inaltare, 1,2 miliaone lei pentru sustinerea unitatilor de cult din judet. 247 de biserici, manastiri si asezaminte religioase se bucura de generozitatea oamenilor politici care si-au facut pomana pe banii nostri.

Perchezitii la persoane si firme banuite de evaziune, cu un prejudiciu de peste opt milioane lei

Politistii din cadrul IGPR efectueaza, joi, 22 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la sediile unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite ca au creat un prejudiciu de peste 8. 000 de lei, prin evaziune fiscala, potrivit Politiei Romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )