Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministerul Finantelor a mai luat de la banci 75 milioane lei pe doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a mai luat de la banci 75 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat marti titluri de stat de 75 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea organizata luni, in care a luat cu imprumut 500 milioane lei 109,6 milioane euro) la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 500 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat, ieri, titluri de stat de 500 milioane lei 109,6 milioane euro) scadente in 25 februarie 2019, la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de News. ro.

Deal-urile cu titluri Fondul Proprietatea, de 32 milioane lei, au dominat piata

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de vineri, de cinci transferuri de tip deal, realizate cu actiuni Fondul Proprietatea FP), MedLife M) si Transelectrica TEL), care au insumat 33,8 milioane de lei, reprezentand jumatate din volumul total, de 67,28 milioane lei 14,75 milioane euro).

Dupa ce a rezolvat toate problemele, Camera Deputatilor vrea acum sa cumpere un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei, informeaza HotNews. Rolul sistemului va fi de a asigura fluxul.

Teraplast va acorda dividende in valoare de de 9,5 milioane lei

Producatorul de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast TRP) le va acorda actionarilor dividende de 9,5 milioane lei din profitul net obtinut anul trecut, potrivit unui raport trimis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Camera Deputatilor va cumpara un sistem audio-video Full HD de aproape 2 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen.

Camera Deputatilor va cumpara la licitatie un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen. Noul sistem va fi format din 10 camere de filmat, display-uri si procesatoare de grafica, transmite News. ro.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei a sistat momentan discutiile cu Ministerul Finantelor pe tema impozitului pe gospodarie pana cand finantistii nu vin cu un studiu de impact/Finantele: Speram sa il avem gata cat mai repede

Reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, participanti in grupurile de lucru care discuta cu Finantele despre modul de aplicare a impozitului pe gospodarie au suspendat momentan discutiile, asteptand ca oficialii din MFP sa prezinte un studiu de impact cu privire la noul impozit. Noi avem grupurile de lucru care discuta pe diferite teme. Pe aceasta tema a impozitului pe gospodarie- n. red), am luat decizia sa temporizam discutiile si sa le amanam pana la aparitia studiului de impact pentru a vedea inainte cum arata lucruruile. Noi am furnizat Ministerului Finantelor ingrijorarile noastre, dansii au fost deschisi acestui studiu de impact si urmeaza sa-l analizam impreuna si sa vedem in ce masura vom continua si cu ce, a declarat miercuri Daniel Anghel. Reprezentanti ai MFP, contactati de HotNews. ro, au declarat ca se spera ca simularile privind impactul noului impozit ar putea fi gata in 2-3 saptamani.

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 34,75 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de aproximativ 34,75 miliarde de lei, la 30 aprilie 2017, in crestere cu 32,15% fata de nivelul de la 30 aprilie 2016, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei este gaina cu pui de aur pentru Biserica Ortodoxa Romana. Anul trecut, mitropolia a inregistrat castiguri de 74,3 milioane de lei, adica cele mai mari venituri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )