Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministerul Finantelor Publice a atras astazi 75 milioane lei de la banci, mai mult fata de ziua precedenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor Publice a atras astazi 75 milioane lei de la banci, mai mult fata de ziua precedenta

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar fata de licitatia de joi, cand a imprumutat 500 de milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 50 de luni, la un randament mediu de 3,80% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor vrea sa atraga inca 75 milioane de lei de la banci, pe langa cele 510 imprumutate

Ministerul Finantelor continua seria imprumuturilor de la banci, programand pentru astazi o licitatie suplimentara prin care statul vrea sa obtina inca 75 milioane de lei la un randament de 4,25% pe an.

Finantele au atras, astazi, 75 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 509,8 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 115 luni, la un randament mediu de 4,25% pe an, potrivit Agerpres.

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 50 de luni, la un randament mediu de 3,80% pe an.

Boza, Complexul Energetic Oltenia: Pregatim investitii de 665 milioane lei in acest an

Complexul Energetic Oltenia si-a planificat investitii de 665 milioane lei in acest an, fiind cea mai mare suma investita in ultimii trei ani la nivelul companiei, a declarat directorul general al companiei, Sorin Boza.

Complexul Energetic Oltenia a planificat investitii de 665 milioane lei in acest an. Cei mai multi bani sunt destinati grupului 5 de la Rovinari

Cea mai mare parte a investitiei va fi alocata pentru reparatia capitala a grupului 5 de la Rovinari, dar si in proiecte de mediu, iar 160 milioane lei vor fi investite in activitatea miniera de suprafata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )