Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Fondurilor Europene plateste 7,5 milioane de euro pentru consultanta oferita de sapte experti BEI

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Fondurilor Europene plateste 7,5 milioane de euro pentru consultanta oferita de sapte experti BEI

Ministerul Fondurilor Europene a incheiat, marti, un acord in valoare de 7,5 milioane de euro cu Banca Europeana de Investitii pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele Transport si Mediu, finantate din fonduri europene, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Topul corectiilor din fonduri europene. Ce spune Autoritatea de Audit: Absorbtia fondurilor UE afisata de autoritati este grevata de corectii fianciare de sute de milioane de euro

Corectii financiare de peste 253 de milioane de euro, bani pe care Romania trebuie sa-i cedeze Comisiei Europene, reduc absorbtia fondurilor europene afisata de Ministerul Fondurilor Europene si Ministerul Agriculturii pana la 31 august 2013, releva o situatie realizata Autoritatea de Audit de la Curtea de Conturi. Vezi in articol topul celor mai mari corectii defalcat pe programele operationale.

Noi oportunitati de accesare a fondurilor europene, prezentate la CCIR

Noi solutii de finantare a afacerilor prin absorbtia fondurilor europene au fost prezentate la Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in cadrul conferintei Oportunitati de accesare a Fondurilor Structurale 2014 - 2020, informeaza un comunicat trimis redactiei.

Zgonea: Romania, interesata de experienta Cehiei in sfera absorbtiei fondurilor europene

Tara noastra este interesata de experienta Cehiei in sfera absorbtiei fondurilor europene, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in urma unei intrevederi cu presedintele Senatului Republicii Cehe, Milan st283;ch.

A and D Pharma ia un credit de 190 milioane euro de la UniCredit, BCR si BRD

Compania Sensiblu, parte a grupului farmaceutic A and D Pharma, a atras o facilitate de factoring de tip club de la Banca Comerciala Romana BCR) si UniCredit Tiriac Bank, in valoare de 100 milioane euro echivalent lei, si o refinantare de circa 190 milioane euro de la BCR, BRD Groupe Societe Generale si Unicredit Tiriac Bank.

Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE.

Romania are programata, duminica, o plata de 26,9 milioane euro catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009 cu institutiile financiare internationale, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei. Suma reprezinta dobanzi si comisioane. Romania trebuie sa efectueze, in acest an, plati in valoare totala de peste 1,164 miliarde euro catre FMI, UE si BIRD. De la inceputul anului, din suma totala datorata au fost achitate 729,3 milioane euro, potrivit .

BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

BEI acorda BRD un credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

Cooperarea Romania-Moldova-Ucraina, finantata de UE cu 44 milioane euro.

Stadiul implementarii Programului Operational Comun Romania Ucraina Republica Moldova 2007-2013, precum si viitorul programelor de cooperare tn perioada 2014-2020 au fost discutate la conferinta organizata de Guvernul Republicii Moldova cu prilejul Zilei Cooperarii Europene. Au participat reprezentanti ai structurilor de management din cadrul Programului Operational Romania Ucraina Republica Moldova 2007-2013, printre care Viorel Tomescu ministru .

500 de burse de 4,4 milioane euro pentru studenti si profesori din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein

Peste 330 de studenti si 140 de cadre didactice universitare din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor beneficia de burse in valoare de peste 4,4 milioane de euro, in cadrul unui program de cooperare in domeniul invatamantului superior, care se va derula intre cele patru tari, in intervalul 2013-2016. Este pentru a doua oara cand acest program se desfasoara, prima data fiind in 2009-2011, cand bursele valorau doar 1,1 milioane.

O noua majorare de capital la Gothaer Asigurari Reasigurari: Grupul german a mai adus sase milioane de euro in companie si detine acum 82,3% din actiuni

Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,45 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 3,54 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 30 iulie 2013, publicata luni in Monitorul Oficial. In urma acestei operatiuni, ceilalti doi actionari minoritari, Constantin Toma si Efraim Naimer, mai detin 8,85% din actiuni si respectiv 7,70% din actiuni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )