Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Antena3 Antena3,
Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca ministerul Justitiei nu a primit nicio solicitare cu privire la situatia lui Radu Mazare. in acest moment la ministerul Justitiei nu exista. continuă pe Antena3

Birchall: Interpol a informat Ministerul Justitiei in legatura cu arestarea lui Mazare. Procedura de extradare, declansata dupa confirmarea instantei

Ministrul interimar al Justitiei Ana Birchall a declarat miercuri ca Interpol a informat Ministerul Justitiei in legatura cu arestarea lui Radu Mazare in Madagascar, iar procedura de extradare va fi declansata dupa ce instanta confirma ca sunt indeplinite conditiile legale.

Ce spune ministrul interimar al Justitiei despre extradarea lui Radu Mazare

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar si va sta in spatele gratiilor in urmatoarele 6 zile. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca procedura de extradare poate fi declansata doar dupa ce instanta competenta va dispune aceasta masura si va remite documentele catre institutie. Ministerul Justitiei a primit astazi miercuri -n. r. ), la [] .

Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare - SURSE

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Ministerul Justitiei a primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

Radu Mazare, arestat pentru sase zile in Madagascar

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Fugarul Radu Mazare a fost capturat de autoritati la capatul unei operatiuni coordonate de Interpol. Mazare a fost condamnat definitiv la 9 ani de i.

Cand si cum va putea fi adus in tara Radu Mazare: ce spun protocoalele internationale

Radu Mazare a fost prins, miercuri 8 mai, in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Acum, oficialii de la Bucuresti trebuie sa faca demersurile necesare pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare a fost retinut in Madagascar, la aproape un an si jumatate dupa ce fugise din tara. El se afla sub control judiciar [] .

Cum au reactionat angajatii lui Radu Mazare, cand au aflat ca patronul lor e arestat

Pana si arestarea lui Radu Mazare este invaluita in mister in Madagascar. Angajatii fostului primar al Constantei au lasat de inteles ca n-au avut niciun habar ca seful lor a fost luat pe sus de autoritati. Dupa ce a intrat o buna perioada de vreme intr-un con de umbra si nimeni n-a mai stiut nimic [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )