Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei a primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare

Antena3 Antena3,
Ministerul Justitiei a primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare - SURSE

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Birchall: Interpol a informat Ministerul Justitiei in legatura cu arestarea lui Mazare. Procedura de extradare, declansata dupa confirmarea instantei

Ministrul interimar al Justitiei Ana Birchall a declarat miercuri ca Interpol a informat Ministerul Justitiei in legatura cu arestarea lui Radu Mazare in Madagascar, iar procedura de extradare va fi declansata dupa ce instanta confirma ca sunt indeplinite conditiile legale.

Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca ministerul Justitiei nu a primit nicio solicitare cu privire la situatia lui Radu Mazare. in acest moment la ministerul Justitiei nu exista.

Ziaristii Ionela Arcanu si Ovidiu Oanta sunt acreditati din nou la Ministerul Justitiei

Ionela Arcanu de la Realitatea si Ovidiu Oanta de la Pro TV au fost informati, marti, ca sunt din nou acreditati la Ministerul Justitiei. Cei doi, care ramasesera fara acreditari in martie, cand la minister era Tudorel Toader, au publicat pe paginile lor de Facebook instiintarile in acest sens primite, in cursul diminetii, de la biroul de presa al institutiei.

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )