Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministerul Justitiei: Cei patru candidati pentru sefia DNA ntrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Justitiei: Cei patru candidati pentru sefia DNA ntrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi

Cei patru candidati pentru sefia DNA, respectiv Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu, intrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi, anunta ministerul Justitiei, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Toader: E posibil sa avem pe cineva dintre cei patru candidati pentru sefia DNA, dupa cum tot posibil este ca niciunul sa nu indeplineasca exigentele, si atunci sa reluam procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se astepta la mai multi candidati pentru sefia DNA, dar stie ca in randul procurorilor care isi doreau functia se metine inca acea mentalitate, potritivt careia desemnarea este o procedura cu un castigator stiut dinainte.

Ministrul Justitiei, despre cei patru candidati la sefia DNA: Toti sunt valorosi! Nu ma antepronunt

Ministerul Justitiei a facut publica luni dupa-amiaza lista finala a candidaturilor pentru sefia DNA, potrivit careia numarul celor inscrisi pentru ocuparea acestui post a ramas patru, conform datelor.

Cei patru candidati la sefia DNA indeplinesc conditiile legale. Anuntul facut de Tudorel Toader

Cei patru candidati inscrisi pentru functia de procuror sef al DNA indeplinesc conditiile legale de participare la selectia organizata de Ministerul Justitiei, se arata intr-un anunt publicat marti pe.

Toader, despre cei patru candidati la sefia DNA: Nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa selectam pe unul dintre ei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu este obligatoriu sa desemneze pe unul dintre cei patru procurori inscrisi la selectia pentru sefia DNA, procedura putand fi reluata. Mai este o.

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

UPDATE Ministrul Justitiei: Joi vor fi interviurile cu cei patru candidati pentru DNA, vineri vom avea o concluzie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti ca astazi vor fi verificate dosarele celor patru candidati pentru postul de procuror-sef al DNA, joi vor avea loc interviurile, iar vineri se va ajunge la o conlcuzie, el afirmand, din nou, ca este foarte posibil si ca niciunul dintre cei patru candidati sa nu se califice si atunci sa fie reluata procedura de selectie.

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Candidati pentru sefia DNA

Mai multi procurori s-au inscris, ieri, in ultima zi alocata depunerii dosarelor, pentru a ocupa postul vacant de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Desi anuntul privind organizarea acestui concurs a fost postat pe site-ul Ministerului Justitiei inca din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procurorii nu s-au inghesuit sa isi depuna dosarele de candidatura, pana ieri.

Dosarele celor patru candidati la sefia DNA, validate

Dosarele tuturor celor patru candidati inscrisi pentru a ajunge la conducerea DNA au fost validate. Ele au fost verificate de Departamentul Resurse Umane din Ministerul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader, insa, su.

Patru candidati la sefia DNA. Cine sunt Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. Dosarele grele instrumentate de cei patru procurori

UPDATE: inca un procuror si-a depus candidatura pentru conducerea DNA. Este vorba despreprocuroarea Elena Grecu, carelucreaza din 2015 ca sefa a Biroului Juridic al DNA, structura centrala. Elena.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )