Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie pentru numirea noului procuror general al Romaniei

Antena3 Antena3,
Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie pentru numirea noului procuror general al Romaniei

Ministerul Justitiei a anuntat ca a declansat procedura de selectie pentru numirea noului procuror general al Romaniei. Potrivit MJ, noua procedura se desfasoara in perioada 13 martie - 5 aprilie. nbs. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei a declansat procedura de selectie pentru noul procuror general

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declansat procedura de selectie pentru noul procuror general, in conditiile in care mandatul lui Augustin Lazar in acest post expira la sfarsitul lunii aprilie. Candidaturile pot fi depuse pana la 28 martie, ora 17:30, procedura de selectie urmand sa se incheie in 5 aprilie.

Tudorel Toader a declansat procedura de selectie a noului procuror general. Inlocuitorul lui Lazar va fi anuntat pe 5 aprilie

Ministerul Justitiei a inceput selectia pentru alegerea unui nou procuror general, potrivit unui comunicat al institutiei, dupa ce mandatul lui Augustin Lazar expira in aprilie.

Toader a declansat procedura de selectie pentru inlocuitorul lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de selectie pentru noul procuror general, in conditiile in care mandatul lui Augustin Lazar in acest post expira la sfarsitul lunii aprilie.

SCANDAL la Ministerul Justitiei. Protestatari rezist, AMENDATI pentru ca au scandat impotriva lui Tudorel Toader

A fost din nou scandal in fata Ministerului de Justitie. Protestatarii rezist Marian Ceausescu si Malin Bot au fost amendati, luni, de jandarmi, dupa ce au scandal lozincila adresa lui Tudorel Toader.

Dupa ce a incercat fara succes revocarea lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a inceput procedura de numire a unui nou procuror general

Ministerul Justitiei anunta ca, in perioada 13. 2019, va organiza selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, vacanta incepand cu data de 28 aprilie 2019. Augustin Lazar a fost numit pe 4 mai 2019, pentru un mandat de trei ani, ce poate fi reinnoit o singura data. in octombrie anul trecut, Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Lazar, dar s-a lovit de refuzul presedintelui Iohannis.

UPDATE Dupa ce a incercat fara succes revocarea lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a inceput procedura de numire a unui nou procuror general. Toader: Noul procuror general trebuie sa fie atasat de oameni

Ministerul Justitiei anunta ca, in perioada 13. 2019, va organiza selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, vacanta incepand cu data de 28 aprilie 2019. Augustin Lazar a fost numit pe 4 mai 2016, pentru un mandat de trei ani, ce poate fi reinnoit o singura data. in octombrie anul trecut, Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Lazar, dar s-a lovit de refuzul presedintelui Iohannis.

Toader a declansat oficial procedura de selectie a noului Procuror General

Ministerul Justitiei a anuntat ca va incepe procedura de selectie pentru desemnarea noului Procuror General. Mandatul lui Augustin Lazar expira la finele lunii aprilie. Candidatii pot depune cereri de.

Robert Negoita: Ministerul Justitiei se misca greu. Evident, ministrul este responsabil de ce se intampla

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut o serie de afirmatii, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, legate de Tudorel Toader. Acesta l-a criticat pe ministrul Justitiei, spunand ca se mi.

Tehnologie de varf pentru plafonul noului Porsche 911 Carrera Cabriolet

O caracteristica atragatoare a noului 911 Carrera Cabriolet este plafonul usor, unic, arcuit. Exigentele au fost si sunt dintotdeauna, foarte ridicate la Porsche cand vine vorba despre plafonul usor, retractabil, al modelului 911.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )