Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministerul Justitiei din Romania explica procedura necesara pentru extradarea lui Sebastian Ghita

România Liberă România Liberă,
Ministerul Justitiei din Romania explica procedura necesara pentru extradarea lui Sebastian Ghita

Documentele necesare pentru extradarea lui Sebastian Ghita au fost transmise de partea romana catre Serbia inca din data de 26 aprilie, a anuntat, miercuri, Ministerul roman al Justitiei. continuă pe România Liberă

Dosarele lui Sebastian Ghita: instantele din Romania au facut trei cereri de audiere prin videoconferinta pentru ex-deputatul fugit in Serbia

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, anunta Ministerul Justitiei intr-un comunicat. Reamintim ca Ghita se afla in Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200. 000 de euro.

Protest al specialistilor IT din Ministerul Justitiei

Aproximativ 50 de specialisti IT care lucreaza pentru Ministerul Justitiei au protestat, astazi, in fata Tribunalului Bucuresti, fata de proiectul Legii salarizarii.

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in 6 si 8 iunie

Omul de afaceri Sebastian Ghita, eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, in 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

Schimbari de ultima ora la Ministerul Justitiei: Tudorel Toader, dat jos din functie de un copil!

Tudorel Toader va fi schimbat miercuri de la Ministerul Justitiei doar pentru o zi cu un copil. Ministerul Justitiei anunta intr-un comunicat de presa ca isi va deschide portile pentru toti.

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta in trei dosare

Pentru fostul deputat Sebastian Ghita, exista cereri de audiere prin videoconferinta in trei dosare, informeaza Ministerul Justitiei, solicitarile fiind inaintate de catre magistratii inaltei.

Protest al specialistilor IT din Ministerul Justitiei: Prin noua lege a salarizarii ne scad veniturile si cu 70%

Aproximativ 50 de specilisti IT care lucreaza pentru Ministerul Justitiei au protestat, marti, in fata Tribunalului Bucuresti, fata de proiectul legii salarizarii, care, spun ei, daca s-ar aplica, le-ar scadea veniturile cu procente intre 50 si 70 la suta.

Anuntul facut de Ministerul Justitiei despre extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia

Ministerul Justitiei a transmis un comunicat de presa cu privire la procedurile de extradare in cazul afaceristului Sebastian Ghita. Cu privire la procedurile referitoare la extradarea lui Ghita.

Tudorel Toader despre dosarul lui Sebastian Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit obligatiile la timp, corect si complet

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, a declarat, miercuri, ministrul Tudorel Toader.

Tudorel Toader va fi schimbat miercuri de la Ministerul Justitiei. Cine il va conduce

Zeci de elevi vor putea experimenta, miercuri, calitatea de demnitar la Ministerul Justitiei, vor putea vedea biroul din care ministrul Justitiei ia decizii, vor observa cultura organizationala intr-o astfel de.

Oaia, la loc de cinste pe stema unui judet din Romania

Scandalul din ultimele zile cu oaia ca brand al turismului romanesc a scos la iveala un adevar. Oaia este deja simbol pentru un judet din Romania. in prezent, ea se gaseste pe stema judetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )