Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in 6 si 8 iunie

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in 6 si 8 iunie

Omul de afaceri Sebastian Ghita, eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, in 6 si 8 iunie, in trei procese penale. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta in trei dosare

Pentru fostul deputat Sebastian Ghita, exista cereri de audiere prin videoconferinta in trei dosare, informeaza Ministerul Justitiei, solicitarile fiind inaintate de catre magistratii inaltei.

Mircea Geoana ar urma sa fie audiat ca martor, miercuri, in dosarul in care Marian Vanghelie este judecat pentru luare de mita

Fostul lider al PSD Mircea Geoana ar urma sa fie audiat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, ca martor in dosarul in care fostul primar Marian Vanghelie este judecat pentru noua infractiuni de luare de mita. Geoana ar fi trebuit sa fie audiat la termenul din 3 mai, insa citatia emisa pe numele sau s-a intors la instanta, scrie News. ro.

Dosarele lui Sebastian Ghita: instantele din Romania au facut trei cereri de audiere prin videoconferinta pentru ex-deputatul fugit in Serbia

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, anunta Ministerul Justitiei intr-un comunicat. Reamintim ca Ghita se afla in Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200. 000 de euro.

Anuntul facut de Ministerul Justitiei despre extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia

Ministerul Justitiei a transmis un comunicat de presa cu privire la procedurile de extradare in cazul afaceristului Sebastian Ghita. Cu privire la procedurile referitoare la extradarea lui Ghita.

Ministerul Justitiei din Romania explica procedura necesara pentru extradarea lui Sebastian Ghita

Documentele necesare pentru extradarea lui Sebastian Ghita au fost transmise de partea romana catre Serbia inca din data de 26 aprilie, a anuntat, miercuri, Ministerul roman al Justitiei.

Tudorel Toader despre dosarul lui Sebastian Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit obligatiile la timp, corect si complet

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, a declarat, miercuri, ministrul Tudorel Toader.

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp, si corect si complet obligatiile

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministrul Tudorel Toader declarand ca este posibil ca.

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp, corect si complet obligatiile

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministrul Tudorel Toader declarand ca este posibil ca.

Sorin Grindeanu, reactie la fuga lui Sebastian Ghita: Vorbim de o neindeplinire a atributiilor de serviciu!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a.

Grindeanu, despre fuga lui Sebastian Ghita: E clar ca a fost o neindeplinire a atributiilor de serviciu, o disfunctionalitate

Remierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a atributiilor de serviciu si considera ca Politia de Frontiera trebuie sa-si regleze aceasta disfunctionalitate, dar ca probabil au fost mai multe institutii care ar fi putut evita fuga din Romania a omului de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )