Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministerul Justitiei: Extradarea unei persoane din Serbia poate fi ceruta in baza unei conventii europene din 1957

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Justitiei: Extradarea unei persoane din Serbia poate fi ceruta in baza unei conventii europene din 1957

Extradarea unei persoane din Serbia poate fi solicitata in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, precizeaza Ministerul Justitiei. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei, anunt important despre aducerea in tara a lui Sebastian Ghita

Extradarea unei persoane din Republica Serbia se poate solicita in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957, si a protocoalelor sale aditionale, incheiate la.

Ministerul Justitiei confirma ca extradarea lui Sebastian Ghita se poate solicita in baza acordului incheiat la Paris in 1957

Ministerul Justitiei precizeaza, referitor la cazul fostului deputat Sebastian Ghita, retinut in Serbia, ca extradarea se poate solicita in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, incheiate la Strasbourg la 15 octombrie 1975 si la 17 martie 1978, ratificate de Romania prin Legea nr.

Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a omologului bulgar al lui Sebastian Ghita

In septembrie se implinesc trei ani de cand Bulgaria incearca sa obtina extradarea din Serbia a lui Tzvetan Vasilev, un celebru bancher bulgar acuzat ca ar fi devalizat banca Corpbank, relateaza agentia de presa BTA. Ultimul refuz al autoritatilor sarbe privind extradarea bancherului bulgar s-a inregistrat saptamana trecuta, fiind pentru a treia oara cand magistratii sarbi decid impotriva extradarii. Diferenta intre Sebastian Ghita si Tzvetan Vasilev e ca bancherul bulgar nu a savarsit in Serbia nici o infractiune, asa cum s-a intamplat in cazul lui Ghita, prins cu acte false de politistii sarbi.

Carmen Dan: Procedura de extradare a lui Ghita se va realiza prin Ministerul Justitiei, dureaza circa 40 de zile. Ea va fi demarata dupa ce Serbia termina ancheta privind folosirea de acte false

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat vineri ca procedura de extradare a lui Sebastian Ghita se va realiza prin Ministerul Justitiei si dureaza circa 40 de zile, dar ca aceasta procedura va incepe dupa ce autoritatile sarbe vor incheia ancheta privind folosirea de acte false.

Sorin Grindeanu critica Ministerul Justitiei pentru ca nu a avizat transferul portului si falezei din Tulcea sub controlul Consiliului Judetean

Premierul Sorin Grindeanu a criticat Ministerul Justitiei, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, pentru faptul ca nu avizat proiectul de Hotatare de Guvern prin care faleza si portul din Tulcea ar urma sa die transferate Consiliul Judetean, controlat acum de baronul local Horia Teodorescu PSD). Grindeanu a spus ca ar fi dorit sa aprobe proiectul chiar miercuri, insa nu poate din cauza lipsei avizului.

Carmen Dan: Procedura de extradare a lui Ghita se va realiza prin Ministerul Justitiei, dureaza circa 40 de zile. Ea va fi demarata dupa ce Sebia termina ancheta privind folosirea de acte false

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat vineri ca procedura de extradare a lui Sebastian Ghita se va realiza prin Ministerul Justitiei si dureaza circa 40 de zile, dar ca aceasta procedura va incepe dupa ce autoritatile sarbe vor incheia ancheta privind folosirea de acte false.

Reducerea pedepsei pentru detinutii incarcerati in conditii improprii, motiv de disputa in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Nicolicea a cerut reducerea in bloc a pedepselor, insa Ministerul Justitiei s-a opus

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a reluat, marti, dezbaterile privind proiectul Guvernului care prevede reducerea pedepselor pentru detinutii incarcerati in conditii inumane. in acest context, social-democratul Eugen Nicolicea a solicitat ca legea sa fie regandita, prin clasificarea penitenciarelor in functie de conditii, si acordarea de beneficii in bloc condamnatilor. Pe de alta parte, ministerul Justitiei s-a opus ideii, solicitand ca pedepsele sa fie reduse de la caz la caz.

Sebastian Ghita are contracte si cu autoritatile din Serbia

Omul de afaceri Sebastian Ghita are contracte, prin firmele sale, pentru securizarea frontierelor, cu MAI Romania si cel din Serbia. Jurnalista Ana Maria Roman a afirmat, in emisiunea La.

Prinderea lui Ghita, subiectul zilei in presa din Serbia (FOTO)

Prinderea fostului deputat roman Sebastian Ghita la Belgrad este una dintre principalele stiri ale zilei pe site-urile ziarelor si televiziunilor din Serbia. Agentia nationala de presa Tanjug scrie despre.

Aproape 40 de pakistanezi si irakieni, prinsi dupa ce intrasera ilegal din Serbia in Romania

Politistii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in cooperare cu Gruparea Mobila de Jandarmi, au depistat 38 cetateni din Irak si Pakistan, care au incercat sa intre ilegal in Romania, din Serbia, informeaza un comunicat al Politiei de Frontiera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )