Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministerul Justitiei, precizari de ULTIMA ORA dupa intalnirea lui Catalin Predoiu cu delegatia Comisiei Europene pentru evaluarea MCV

B1 B1,
Ministerul Justitiei, precizari de ULTIMA ORA dupa intalnirea lui Catalin Predoiu cu delegatia Comisiei Europene pentru evaluarea MCV

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit, marti, cu delegatia Comisiei Europene, aflata in misiune in Romania. in cadrul intrevederii au fost prezentate progresele inregistrate in ultimele 3. continuă pe B1

Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General: Ordonanta 13 nu a fost elaborata in Ministerul Justitiei

Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de procuror general a sustinut marti ca Ordonanta 13 nu a fost elaborata in Ministerul Justitiei. Gabriela Scutea era secretar de stat in ministerul Justitiei condus de Florin Iordache in ianuarie 2017, la momentul adoptarii celebrei OUG 13 care a generat proteste fara precedent in Romania.

Gabriela Scutea, propusa la sefia Parchetului General: OUG 13 nu a fost elaborata in Ministerul Justitiei

Gabriela Scutea a declarat marti ca Ordonanta de Urgenta 13 din 2017, controversatul act normativ care a declansat proteste masive, nu a fost elaborata la Ministerul Justitiei. Scutea a ocupat functia de Secretar de Stat in perioada OUG13, fiind unul dintre magistratii care l-au convins pe ministrul de atunci, Florin Iordache, sa accepte un termen de 10 zile pentru intrarea in vigoare a ordonantei care-l salva pe Liviu Dragnea de puscarie.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Am stabilit impreuna sa ne vedem din nou

Dupa intalnirea cu Nicusor Dan, Vlad Voiculescu anunta pe Facebook ca nu renunta la ideea alegerilor primare pentru stabilirea candidatului USR-PLUS la Primaria Bucuresti.

Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Miscare decisiva in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP. Alina Bica, achitata in prima instanta a transmis autoritatilor din tara noastra un mesaj de ultima ora care va fi transmis in fata magistratilor in scurta vreme.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul copilului de 4 ani, care a intrat in coma dupa o vizita la dentist. Micutul este intubat

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa o vizita la dentist fiind internat in stare grava in Spitalul Clinic de Urgenta Copii Grigore Alexandrescu. Autoritatile anunta ca micutului i s-a facut anestezie totala desi cabinetul nu avea autorizatie pentru asa ceva. Clinica a fost amendata.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european se pregateste pentru fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Slovenia ca Agentia locala pentru mediu a emis un cod rosu pentru.

MAE, atentionare de ultima ora pentru romanii din Germania: Urmeaza fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Germania ca, in conformitate cu datele transmise de Autoritatea Federala.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )