Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri seara. Anterior, Memorandumul continea si varianta regandirii modului in care functioneaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale. Agenda sedintei Executivului

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un memorandum care va fi.

Soarta Sectiei Speciale, decisa in sedinta de vineri. Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea SIIJ

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri seara. Anterior, Memorandumul continea si varianta regandirii modului in care functioneaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Ciolacu: E revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale, cand zi de zi vedem ticalosiile si abuzurile din justitie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine caeste revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale. El adauga ca romanii au spus, la referendum, ca legile justitiei nu mai pot fi modificate prin ordonante de urgenta.

VIDEO Predoiu a propus, in sedinta de Guvern, desfiintarea sectiei speciale din Justitie. Orban: Mi se pare o propunere corecta

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri, care va incepe la ora 20. 00, memorandumul privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), informeaza Executivul, printr-un comunicat de presa. 26 Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, vorbeste despre Sectia Speciala, explicand ca a fost criticata de multi magistrati si de partenerii europeni, inclusiv de GRECO, MCV si Comisia de la Venetia. Propunerea Ministerului Justitiei este, astfel, de eliminare a SIIJ. Mi se pare o propunere corecta, i-a raspuns Orban lui Predoiu. Predoiu, in sedinta de vineri seara: Sectia speciala iese din principiile de functionare ale Ministerului Public .

Guvernul se reuneste in aceasta seara in sedinta: Desfiintarea Sectiei Speciale, pusa in discutie

Premierul Ludovic Orban a convocat o sedinta de guvern pentru vineri seara de la ora 20. Conform ordinei de zile publicate de catre Guvern, in aceasta sedinta se va discuta un memorandum cu tema: Evaluarea.

Guvernul a adoptat memorandumul privind desfiintarea Sectiei speciale. Catalin Predoiu: Au fost multe critici de care nu s-a tinut cont la infiintarea SIIJ Reactia premierului Ludovic Orban (VIDEO)

UPDATE:Memorandumul inaintat de Ministerul Justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), a fost adoptat, vineri, in sedinta de Guvern, anunta.

Ministerul Educatiei propune extinderea programului Masa calda de la 50 la 100 de unitati scolare. Bugetul proiectului este de 66 de milioane de lei pe an

Ministerul Educatiei propune extinderea programului pilot Masa calda de la 50 la 100 de scoli, avand in vedere succesul inregistrat de acesta in ultimii ani. Abandnul scolar s-a redus in unitatile in care copiii au primit o masa calda, de la 6,1%, in perioada 2016 2017, la 1,3% in 2017 2018 si chiar eradicarea fenomenului in unele scoli, in anul 2019. Bugetul estimat al proiectului este de peste 66 de milioane de lei pe an.

Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Opt persoane s-au inscris in cursa pentru numirea procurorului sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a informat, marti, Ministerul Justitiei.

Cine s-a inscris pentru sefia Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT. Lista candidatilor, publicata de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a facut publica marti lista candidatilor pentru conducerile Parchetul general, DNA si DIICOT.

Ministerul Justitiei publica lista candidatilor la sefia Parchetelor: Horodniceanu candideaza si la Parchetul General si la DIICOT Cinci inscrisi la sefia DNA, intre care Calin Nistor si Mariana Alexandru

Ministerul Justitiei a publicat, marti, lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru desemnarea procurorilor-sefi ai Parchetului General, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )