Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO, in limbile romana si engleza

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Ministerul Justitiei va publica, astazi, rapoartele GRECO. Ce sunt ele si in ce masura va trebui statul roman sa tina cont de recomandarile lor

Ministerul Justitiei va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO), un grup din care Romania face parte. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a comunicat oficial.

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO. Putine progrese pentru Romania

Romania a facut foarte putine progrese in adoptarea de masuri pentru a preveni coruptia in randul parlamentarilor, judecatorilor si procurorilor si pentru a raspunde la ingrijorarile legate de.

Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO privind Romania: Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, o anomalie. GRECO insista ca aceasta sa fie desfiintata. Vezi DOCUMENTUL INTEGRAL

Ministerul Justitiei a publicat, marti, raportul Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) privind Romania. Ana Birchall a declarat la sediul ministerului ca orice raport este important si ca atunci cand.

Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO referitoare la Romania. Grupul Statelor impotriva Coruptiei atrage atentia asupra Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, aceasta structura fiind criticata si de Comisia de la Venetia si Comisia Europeana. Prin aceste rapoarte, Europa ne cere sa respectam angajamentele internationale cu privire la combaterea coruptiei. Rapoartele GRECO trag un semnal de .

DOCUMENT Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO. Sectia Speciala o anomalie a cadrului institutional existent

Ministerul Justitiei a publicat marti ultimul raport al GRECO. Raportul critica in termeni duri Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie siarata ca decizia autoritatilor romane de a intari pozitia sectieieste in profunda contradictie cu recomandarea de desfiintare a acesteia din precedentul raport.

Ministrul Justitiei publica rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei a anuntat ca va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele GRECO, atat pe site-ul institutiei, cat si pe pagina GRECO. Astfel, documentele vor fi postate in limbile romana si.

Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se.

Dana Girbovan, despre rapoartele GRECO: Aceste evaluari nu sunt doar vadit subiective, ci contin si erori grosiere

Judecatorul Dana Girbovan, presedintele UNJR, arata intr-o postare pe Facebook ca rapoartele GRECO pentru Romania contin erori care dovedesc fie superficialitatea celor care le-au redactat, fie sunt vadit.

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice cele doua rapoarte GRECO privind Romania

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice, marti, cele doua rapoarte ale Grupului Statelor impotriva C.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )