Libnet.ro
UNICEF

16:00

MINISTERUL JUSTITIEI: Trei candidati pentru functia de procuror general au depus dosare incomplete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL JUSTITIEI: Trei candidati pentru functia de procuror general au depus dosare incomplete

Trei candidati pentru functia de procuror general - Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea si Marian Drilea - au depus la Ministerul Justitiei dosare incomplete, acestia avand termen pana luni sa aduca documentele care lipsesc. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a publicat lista candidatilor pentru functia de procuror general. Doar Augustin Lazar are dosar complet

Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca s-au inscris pentru functia de procuror general patru candidati, Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazar are dosarul complet, ceilalti avand la dispozitie termenul de 1 aprilie pentru completare.

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei

Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia fiind confirmata miercuri, de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Este cea de-a doua.

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general, a declarat pentru Hotnews ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general. Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia.

Lazar si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei.

Un al doilea candidat pentru sefia Parchetului General / Joi, ultima zi in care pot fi depuse candidaturile

Procurorul DIICOT Marian Drilea s-a inscris in cursa pentru functia de procuror general, aceasta fiind cea de-a doua candidatura pentru conducerea Parchetului General, dupa cea lui Augustin Lazar, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Joi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile.

Parlamentul European nu renunta la Kovesi. Tajani: O sprijinim in continuare pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, spune ca este ingrijorat de vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar.

Augustin Lazar a anuntat ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Am mers la cabinetul ministrului

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca si-a depus marti, la Ministerul Justitiei, candidatura pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, in contextul in care functia ramane vacanta incepand cu data de 28 aprilie.

UPDATE Fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si un fost adjunct al lui Kovesi si-au depus candidaturile pentru conducerea Parchetului General

Procurorul Daniel Horodniceanu, fost sef al DIICOT pana in primavara anului trecut, a declarat, joi, pentru HotNews. ro, ca si-a depus candidatura pentru postul de procuror general. Tot joi si-a depus candidatura si Gabriela Scutea, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Brasov si fost adjunct al Laurei Codruta Kovesi in perioada in care aceasta a fost procuror general. in competitie se mai afla la acest moment actualul procuror general Augustin Lazar si procurorul Marian Drilea de la DIICOT Brasov. Termenul limita de depunere a candidaturilor este astazi, ora 17.

Augustin Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, marti, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei. in urma cu jumatate de ora am depus-o candidatura - n. r. Am mers la cabinetul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )