Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Justitiei vrea sa mai angajeze 41 de procurori la Sectia speciala de anchetare a infractiunilor din Justitie

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei vrea sa mai angajeze 41 de procurori la Sectia speciala de anchetare a infractiunilor din Justitie

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica, luni, un proiect de hotarare referitor la suplimentarea cu 41 de posturi a schemei de personal de la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. continuă pe Adevărul

MINISTERUL JUSTITIEI: Trei candidati pentru functia de procuror general au depus dosare incomplete

Trei candidati pentru functia de procuror general - Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea si Marian Drilea - au depus la Ministerul Justitiei dosare incomplete, acestia avand termen pana luni sa aduca documentele care lipsesc.

Ministerul Justitiei: Cei patru candidati inscrisi pentru functia de procuror general, admisi. Cand au fost stabilite interviurile

Ministerul Justitiei a anuntat, luni ca au fost admisi toti cei patru candidati care si-au depus dosarele in cadrul selectiei pentru functia de procuror general al Romaniei. Cei care s-au inscris.

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general, admisi de Ministerul Justitiei. Cand vor sustine interviul

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu - au fost admisi de Ministerul Justitiei. Ei vor sustine interviul cu Tudorel Toader in 10 aprilie.

Ministerul Justitiei transmite un avertisment! Trei dintre candidatii la postul de procuror general nu au dosarele complete

Ministerul Justitiei transmite un avertisment pentru trei dintre candidatii la postul de procuror general. Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu nu au dosarele complete. Din acest motiv, cei.

Ministerul Justitiei a publicat lista candidatilor pentru functia de procuror general. Doar Augustin Lazar are dosar complet

Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca s-au inscris pentru functia de procuror general patru candidati, Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, dintre care doar Lazar are dosarul complet, ceilalti avand la dispozitie termenul de 1 aprilie pentru completare.

Ministerul Sanatatii vrea sa aloce bani suplimentari pentru plata medicilor de familie. Se negociaza un imprumut cu Banca Mondiala

Ministerul Sanatatii vrea sa aloce fonduri suplimentare pentru medicina de familie si pentru medicina comunitara, astfel ca se negociaza un imprumut cu Banca Mondiala in acest sens. Este vorba de 800 de milioane de euro, pentru plata serviciilor suplimentare acordate de medici.

Curtea de Apel Alba Iulia va dezbate trei cereri de interventie in dosarul ''Lazar-Ministerul Justitiei ''

Judecarea cauzei in care procurorul general, Augustin Lazar, cere suspendarea procedurii de revocare a sa din functie, actiune demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in octombrie anul trecut, continua, maine, la Curtea de Apel CA) Alba Iulia.

Sondaj: Sunteti Pro sau Contra ramanerii lui Tudorel Toader la ministerul Justitiei

Intentia PSD de a-l schimba pe Tudorel Toader din functia de ministrul al Justitiei este vazuta de foarte multa lume ca un act sinucigas avand in vedere ca ministrul Tudorel are o imagine foarte buna, ori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )