Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministerul Mediului anunta ca a finalizat optiunile strategice pentru politica forestiera pentru urmatorii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Mediului anunta ca a finalizat optiunile strategice pentru politica forestiera pentru urmatorii 10 ani

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat miercuri ca a finalizat cel mai actualizat document strategic privind optiunile de politici pentru viitorul padurilor Romaniei din urmatorii zece ani. continuă pe Ziarul Bursa

Adidas analizeaza optiunile strategice pentru Reebok

Producatorul german de articole sportive Adidas a anuntat luni ca analizeaza optiunile strategice pentru Reebok, inclusiv vanzarea companiei, la 15 ani de cand a cumparat brandul centrat pe piata Statelor Unite pentru a concura Nike.

Cum a ajuns o fata de primar sefa in Ministerul Mediului. Nepotism la cel mai inalt nivel in Romania

Dupa ce fiica primarului liberal din comuna timiseana Sandra a fost detasata de la Primaria Timisoara la Ministerul mediului, in minister a iesit un adevarat scandal. O angajata a aratat intr-un proces ca a fost detasata din minister la Agentia de Arii Protejate dupa ce s-a luat de fiica primarului intr-o sedinta de lucru. Cum .

Scandal in Ministerul Mediului dupa ce fiica primarului, ajunsa sefa, a fost intrebata despre competente: Acum ce ma intrebati din astea?!

Detasarea, de la Primaria Timisoara la Ministerul Mediului, a fiicei primarului liberal al comunei timisene Sandra a dus la un adevarat scandal in minister. O angajata a aratat intr-un proces ca a fost detasata din minister la Agentia de Arii Protejate dupa ce s-a luat de fiica primarului intr-o sedinta de lucru.

Ministerul Dezvoltarii anunta formarea unui grup de lucru pentru actualizarea prescriptiilor privind proiectarea unitatilor spitalicesti

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei anunta, dupa o intalnire cu reprezentantii Asociatiei Daruieste Viata, formarea unui grup de lucru pentru actualizarea prescriptiilor privind proiectarea unitatilor spitalicesti din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )