Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum a ajuns o fata de primar sefa in Ministerul Mediului. Nepotism la cel mai inalt nivel in Romania

Playtech Playtech,
Cum a ajuns o fata de primar sefa in Ministerul Mediului. Nepotism la cel mai inalt nivel in Romania

Dupa ce fiica primarului liberal din comuna timiseana Sandra a fost detasata de la Primaria Timisoara la Ministerul mediului, in minister a iesit un adevarat scandal. O angajata a aratat intr-un proces ca a fost detasata din minister la Agentia de Arii Protejate dupa ce s-a luat de fiica primarului intr-o sedinta de lucru. Cum . continuă pe Playtech

Scandal in Ministerul Mediului dupa ce fiica primarului, ajunsa sefa, a fost intrebata despre competente: Acum ce ma intrebati din astea?!

Detasarea, de la Primaria Timisoara la Ministerul Mediului, a fiicei primarului liberal al comunei timisene Sandra a dus la un adevarat scandal in minister. O angajata a aratat intr-un proces ca a fost detasata din minister la Agentia de Arii Protejate dupa ce s-a luat de fiica primarului intr-o sedinta de lucru.

Ministerul Mediului anunta ca a finalizat optiunile strategice pentru politica forestiera pentru urmatorii 10 ani

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat miercuri ca a finalizat cel mai actualizat document strategic privind optiunile de politici pentru viitorul padurilor Romaniei din urmatorii zece ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )