Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul Muncii, anunt de ultima ora despre varsta de pensionare: Ce trebuie sa faci ca sa te incadrezi la pensia anticipata

B1 B1,
Ministerul Muncii, anunt de ultima ora despre varsta de pensionare: Ce trebuie sa faci ca sa te incadrezi la pensia anticipata

La calcularea pensiilor, un factor determinant este speranta de viata, in Romania, aceasta fiind, oficial, de 75 de ani la Institutul de Statistica si de 82 de ani la Ministerul Muncii. Mai mult, conform unui. continuă pe B1

Clarificari de ULTIMA ORA despre confiscarea sumelor mai mari de 2000 euro transferate in tara! Milioane de romani sunt VIZATI

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) precizeaza ca niciun roman care are activitati lucrative in afara granitelor nu va avea de suferit ca urmare a implementarii proiectului de Lege privind.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Se intampla in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana.

Ultima ora: Curtea Constitutionala sesizeaza institutiile europene pentru atacurile virulente declansate impotriva institutiei

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei precizari de ultima ora de la Curtea Constitutionala a Romaniei. Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca a sesizat secretarul general al.

Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu masina in Europa! Toti romanii trebuie sa stie ca...

Dacia a fost inclusa in clasamentul celor mai vandute autoturisme din Europa, in luna aprilie. Primele locuri din top sunt ocupate de Volkswagen Golf, Renault Clio si Volkswagen Polo, Volkswagen cea mai vanduta ma.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor: Anunt de ULTIMA ORA de la autoritati

Casa Nationala de Pensii a anuntat ca cea mai mare pensie pe care a platit-o in aprilie 2018 a depasit 56. 800 de lei brut. Suma este incasata de un magistrat pensionar. Cea mai mare parte din valoarea.

PSD confisca EMBLEMA rezist - Anuntul de ULTIMA ORA al oamenilor lui Liviu Dragnea

PSD-istii au stabilit ca marele miting impotriva abuzurilor justitiei sa se deafasoare in locul in care se strand protestatarii rezist Piata Victoriei. Mitingul urmeaza sa aiba loc sambata, ora.

ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

Un cutremur cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter a avut loc duminica, la pranz. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la ora 12. 01, la o adancime de 133 de kilometri, potrivit Institutului National de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )