Libnet.ro
UNICEF

18:45

ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

B1 B1,
ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

Un cutremur cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter a avut loc duminica, la pranz. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la ora 12. 01, la o adancime de 133 de kilometri, potrivit Institutului National de. continuă pe B1

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Judecatoarea Camelia Bogdan, din nou suspendata

Judecatoarea Camelia Bogdan a fost din nou suspendata. Stire in curs de actualizare .

Doi cunoscuti cantareti se casatoresc din nou (FOTO)

Al Bano si Power ar face din nou nunta la 48 de ani de la prima lor casatorie, sustine presa din Italia. Dupa ani de zile in care s-au batut prin tribunale, Al Bano, in varsta de 75 de ani, si Romin.

Lady Gaga, din nou excentrica! 12 tinute WOW in doar 5 zile!

Daca multe vedete au profitat de weekendul Memorial Day pentru a se odihni sau a sta cu prietenii ori familia, Lady Gaga a folosit weekendul prelungit pentru a schimba 12 repet: 12!!) tinute wow, in timp ce mergea la studioul de inregistrari din New York.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Se intampla in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu masina in Europa! Toti romanii trebuie sa stie ca...

Dacia a fost inclusa in clasamentul celor mai vandute autoturisme din Europa, in luna aprilie. Primele locuri din top sunt ocupate de Volkswagen Golf, Renault Clio si Volkswagen Polo, Volkswagen cea mai vanduta ma.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor: Anunt de ULTIMA ORA de la autoritati

Casa Nationala de Pensii a anuntat ca cea mai mare pensie pe care a platit-o in aprilie 2018 a depasit 56. 800 de lei brut. Suma este incasata de un magistrat pensionar. Cea mai mare parte din valoarea.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

Avertisment de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )