Libnet.ro
UNICEF

13:01

Ministerul Muncii anunta sanctiuni pentru somajul tehnic

Adevărul Adevărul,
Ministerul Muncii anunta sanctiuni pentru somajul tehnic

Toate cererile depuse pentru obtinerea somajului tehnic platit de stat vor fi verificate, iar primele sanctiuni pentru antreprenorii care au incercat sa obtina plati duble pentru somajul tehnic sunt pregatite, a scris pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

Iohannis: Activitatea restaurantelor, hotelurilor si a serviciilor se va relua gradual Sprijinul pentru somajul tehnic, mentinut dupa 14 mai Alte masuri anuntate pentru economie

Pericolul COVID nu a trecut si nu exista elemente care sa ne arate ca virusul va disparea de la sine intr-un orizont de timp apropiat, motiv pentru care redeschiderea activitatii in sectorul restaurantelor, hotelurilor, turismului si a serviciilor se va face gradual, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca somajul tehnic si schemele de ajutor de stat vor fi mentinute si dupa 14mai, cand inceteaza starea de urgenta.

Ministrul Muncii: Toate cererile de somaj tehnic vor fi verificate, suntem pregatiti pentru aplicarea primelor sanctiuni

Toate cererile depuse pentru obtinerea somajului tehnic platit de stat vor fi verificate, iar primele sanctiuni pentru antreprenorii care au incercat sa obtina plati duble pentru somajul tehnic sunt pregatite, a scris pe Facebook ministrul Muncii si.

MINISTRUL MUNCII: Toate cererile de somaj tehnic vor fi verificate

Toate cererile depuse pentru obtinerea somajului tehnic platit de stat vor fi verificate, iar primele sanctiuni pentru antreprenorii care au incercat sa obtina plati duble pentru somajul tehnic sunt pregatite, a scris pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )