Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministerul Sanatatii: 22 de cadre medicale de la spitalul Gerota au coronavirus La unitatea medicala ajunsese fostul ofiter MAI care a mintit autoritatile (VIDEO)

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: 22 de cadre medicale de la spitalul Gerota au coronavirus La unitatea medicala ajunsese fostul ofiter MAI care a mintit autoritatile (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca in ultimele doua zile 22 de cadre medicale de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota au fost depistate pozitiv cu noul. continuă pe B1

22 de cadre medicale, infectate cu Coronavirus de fostul ofiter MAI

Un numar de 22 de cadre medicale infectate cu SARS Cov 2 care lucrau la Spitalul Dimitrie Gerota din.

17 cadre medicale infectate cu noul coronavirus, transferate de la Spitalul Dimitrie Gerota. Medicii, imbolnaviti de fostul comisar sef Nelu Lupu

Un numar de 17 cadre medicale care s-au infectat cu coronavirus de fostul comisar sef Nelu Lupu pacientul numaruul 16 care nu a spus ca vine din Israel au fost transerate de la Spitalul Dimitrie Gerota la Institutul Victor Babes. Cadrele medicale au luat virusul fie de la fostul comisar, fie de la contactii directi ai lui.

Situatie critica la Spitalul Gerota. Dumitru Coarna: 50% din cei care au fost testati, rezultat pozitiv

Situatie critica la Spitalul Dimitrie Gerota. Zeci de persoane ar fi fost testate pozitiv, a spus Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor.

Ministerul Sanatatii: Exista 1.524 de teste pentru diagnosticarea COVID-19 La acestea se adauga 10.000 de teste pentru diagnosticare moleculara si alte 40.000 de teste rapide

Ministerul Sanatatii transmite ca, in prezent, exista un numar de 1. 524 de teste pentru diagnosticarea noului coronavirus in cele 7 centre de boli infectioase care au capacitate de diagnostic si.

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

Ministerul Sanatatii: Peste 50.000 de teste pentru depistarea coronavirus, disponibile in tara

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca Ministerul Sanatatii dispune de peste 50. 000 de teste pentru depistarea coronavirus in centrele din toata tara.

Coronavirus in Romania: Ministerul Sanatatii - in prezent exista peste 1.500 de teste moleculare; alte 50.000 sunt distribuite in aceasta saptamana

Ministerul Sanatatii anunta ca in prezent exista 1. 524 de teste pentru diagnosticare moleculara a COVID-19 in cele 7 centre de boli infectioase din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova, carora li se adauga 10. 000 de teste pentru diagnosticare moleculara si alte 40. 000 de teste rapide achizitionate de catre Unifarm si care sunt distribuite saptamana aceasta catre spitale, pe baza de comanda.

Presa: Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii nu ar fi fost testat de coronavirus, desi este coleg cu pacientul 92

Pacientul cu numarul 92 este o femeie care lucreaza in Ministerul Sanatatii. Conform Romania TV, care citeaza surse din cadrul ministerului, seful Corpului de Control nu s-ar fi testat de coronavirus.

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

7 cazuri noi de coronavirus au fost descoperite marti noaptea la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, numarul total al infectatilor din pricina fostului sef adjunct al Politiei Capitalei ajungand astfel la 49 de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )