Libnet.ro
UNICEF

21:15

CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

B1 B1,
CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

7 cazuri noi de coronavirus au fost descoperite marti noaptea la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, numarul total al infectatilor din pricina fostului sef adjunct al Politiei Capitalei ajungand astfel la 49 de. continuă pe B1

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus.

Italia: 368 de decese provocate de coronavirus si 3.590 de cazuri noi

Bilantul epidemiei de coronavirus din Italia este de 1. 807 decese si 24. 747 de bolnavi.

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

DOCUMENT Efectele izolarii populatiei din cauza COVID-19 in Spania: Operatorii telecom spun ca traficul de internet a explodat si cer o utilizare rationala a comunicatiilor

Retelele de telecomunicatii, atat fixe cat si mobile, se confrunta in Spania cu o explozie de trafic in ultimele zile ca urmare a extinderii Covid-19 si a masurilor aferente, precum telemunca si scoala de acasa, au atentionat duminica intr-o declaratie comuna marii operatori telecom din aceasta tara. Orange, Vodafone, Telefonica, Movistar, Masmovil si Euskaltel au propus astfel o utilizare rationala a internetului si a telefoniei. Vezi in articol ce recomandari au facut marii operatori telecom in Spania.

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

CORONAVIRUS |Spania: inca 150 de morti si aproape 2000 de cazuri noi intr-o singura zi

Ultimele cifre venite din Spania insumeaza 11. 178 de infectii si 491 de decese din cauza noului coronavirus. Doar marti, in Spania s-au inregistrat 150 de decese si aproape 2. 000 de cazuri de COVID-19 intr-o.

CORONAVIRUS |Aproape 1.000 de cazuri noi in Spania, tara ce a inregistrat deja 340 de decese. Catalonia si Madrid, cele mai afectate

Regatul Spaniei a inregistrat 340 de decese din cauza noului coronavirus, iar autoritatile iberice avertizeaza ca numarul imbolnavirilor va creste in aceasta saptamana, scrie El Pais. Practic, aproape 1.

Coronavirus in Romania: Alte 10 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 168

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 168, dupa ce au fost confirmate alte 10 cazuri noi, fata de situatia de la ora 10. 00, a anuntat luni seara Grupul de comunicare strategica. De la aparitia COVID-19 in Romania, 9 pacienti s-au vindecat.

Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi, deoarece fiecare caz nou infecteaza, in medie, alti 2. 5, iar fiecare dintre acestia afecteaza la randul lor alti 2. 5 si tot asa exponential, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Coronavirus in Romania: Alte 19 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 158

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 158, dupa ce au fost confirmate alte 19 cazuri noi, a anuntat luni Grupul de comunicare strategica. De la aparitia COVID-19 in Romania, 9 pacienti s-au vindecat. TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Situatia actualizata din fiecare judet din tara. Unde sunt cei infectati, cati sunt in carantina si cati sunt monitorizati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )