Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, sunt internati in continuare in spitale din Bucuresti, a anuntat Ministerul Sanatatii. La Spitalul de Arsi sunt internati 5 pacienti, la Spitalul Bagdasar Arseni - 5 pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu -3 pacienti, la Spitalul Elias - 2, Spitalul Militar Central - 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3, Spitalul CC Iliescu - un pacient. continuă pe Hotnews

Starea ranitilor din clubul Colectiv: 24 de pacienti internati in spitale din Bucuresti, 3 dintre ei in stare critica

24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in continuare in spitale din Bucuresti, 3 dintre acestea fiind in stare critica, a anuntat Ministerul Sanatatii. Alti 29 de raniti sunt internati in spitale sau clinici din strainatate.

Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si.

40 de zile de la tragedia din clubul Colectiv. Rudele unor victime vor sa dea statul in judecata

Miercuri, se implinesc 40 de zile de la tragicul incendiu din clubul Colectiv in urma caruia 60 de tineri au murit. La ora 12. 00, in fata clubului din Bucuresti, mai muti preoti vor oficia o slujba de pomenire in memoria celor ucisi de flacari. Intre timp, rudele mai multor tineri care au scapat cu viata in noaptea de 30 octombrie, dar au murit apoi in spital dupa incendiu vor sa dea statul in judecata.

Find_us, vernisaj dedicat fotografilor afectati de incendiul din Colectiv

Vernisajul expozitiei Find_Us, dedicata fotografilor afectati de incendiul din clubul Colectiv, a fost amanat pentru sambata, la ora 14,00, din motive organizatorice.

EXCLUSIV Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), intr-un raspuns oficial pentru ziarul Adevarul.

Tragedia Colectiv. Patronii firmei de artificii si pirotehnistul, inca 30 de zile in arest la domiciliu. Cati raniti mai sunt internati in tara si in strainatate

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

Cati raniti in incendiul din Colectiv mai sunt in spitalele din Capitala

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din .

ISU, parte civila in procesul capitanilor implicati in incendiul din Colectiv. Ce despagubiri solicita

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov s-a constituit parte civila in procesul celor doi capitani acuzati ca au facut controale in Colectiv, fara lua masurile legale, in privinta respectarii normelor de prevenire si stingere a incendiilor PSI). Mai mult, cere despagubiri de 29. 680 de lei, suma ce reprezinta costurile pentru interventia efectuata in urma incendiului din clubul Colectiv, de la finalul lunii octombrie.

Slujba de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

La 40 de zile de la tragedia din Clubul Colectiv, pe strada Tabacarilor nr. 7 va fi oficiata, miercuri, de la ora 12. 00, slujba de pomenire a celor care si-au pierdut viata.

O comisie din Ministerul Sanatatii va evalua in urmatoarele zile fiecare ranit din Colectiv internat in spital

O comisie de experti medicali de la nivelul Ministerului Sanatatii va merge in urmatoarele 7 zile in spitalele in care sunt internati raniti in urma incendiului din Colectiv si va evalua fiecare caz in parte pentru a stabili un program adecvat de recuperare medicala, a anuntat luni coordonatorul Grupului integrat de interventie in criza, psihologul Gabriel Diaconu, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )