Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Ministerul Sanatatii: 45 copii nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent. Controlul DSP n spital continua

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: 45 copii nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent. Controlul DSP n spital continua

45 copii nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti au fost infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent, doi copii au fost colonizati cu infectia, iar in cazul a inca 5 bebelusi, analizele de laborator au infirmat prezenta infectiei, anunta joi Ministerul Sanatatii. Controlul Directiei de Sanatate Publica la Maternitatea Giulesti continua. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii: 45 copii nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent

45 copii nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti au fost infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent, doi copii au fost colonizati cu infectia, iar in cazul a inca 5 bebelusi, analizele de laborator au infirmat prezenta infectiei, anunta joi Ministerul Sanatatii.

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu continua sa creasca: 31 de copii infectati / Ministerul Sanatatii va decide joi daca internarile de la Giulesti rmn suspendate sau se reiau

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent continua sa creasca. Infectia a fost confirmata, pana in acest moment, de analizele de laborator, la 31 de bebelusi, a declarat luni, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca joi urmeaza sa se decida daca internarile la maternitatea Giulesti raman suspendate sau se reiau.

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu a crescut la 33

Numarul bebelusilor nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu, confirmat de probele de laborator, a crescut la 33, a declarat joi pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. Alti 3 bebelusi sunt suspecti de infectare, analizele de laborator fiind in lucru.

inca 5 BEBELUSI nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu STAFILOCOC AURIU

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu continua sa creasca. inca 5 nou-nascuti au fost confirmati, anunta Digi24. O cauza ar fi numarul mare.

inca 9 BEBELUSI nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu STAFILOCOC AURIU

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu continua sa creasca. inca 9 nou-nascuti au fost confirmati, anunta Digi24. O cauza ar fi numarul mare.

UPDATE Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Numarul bebelusilor infectati cu stafilococ auriu a ajuns la 45

Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Numarul bebelusilor care s-au nascut la Maternitatea Panait Sarbu a ajuns la 45 de copii. Dintre acestia, 15 bebelusi au ramas internati. in continuare, inspectorii DSP Bucuresti fac controale in maternitate.

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si internati la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu a ajuns la 33

Numarul bebelusilor care s-au nascut la Maternitatea Panait Sarbu si apoi au fost internati la Spitalul Clinic de Copii Grigore Alexandrescu prezentand stafilococ auriu a ajuns la 33, se arata intr-o informare a unitatii sanitare.

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi ca internarile la Maternitatea Giulesti sa fie reluate

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi reluarea internarilor la Maternitatea Giulesti, suspendate din data de 30 noiembrie in urma scandalului bebelusilor infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent si a controlului efectuat de minister si de Directia de Sanatate Publica.

Patru bebelusi nascuti la Maternitatea Giulesti, internati la Spitalul de Copii Dr Victor Gomoiu. Unul are semne cutanate de infectie cu stafilococ auriu, alti doi sunt purtatori

Patru bebelusi, nascuti in urma cu aproximativ o luna la Spitalul Panait Sirbu, sunt internati la Spitalul Clinic de Copii Dr Victor Gomoiu. Dintre ei, unul are semne cutanate de infectie cu stafilococ.

Gabriela Firea trimite Corpul de control la Maternitatea Giulesti

Corpul de Control al Primarului General al Capitalei va face un control la Maternitatea Giulesti, a anuntat miercuri Gabriela Firea, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Maternitatea Giulesti se afla in subordinea Primariei Capitalei. Controlul recent din maternitate a fost realizat de Directia de Sanatate Publica, la solicitarea Ministerului Sanatatii, care au decis sistarea temporara a internarilor, incepand din data de 30 noiembrie. Ministerul Sanatatii nu poate dispune insa eventuale sanctiuni conducerii maternitatii, acest lucru fiind de competenta Primariei Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )