Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi ca internarile la Maternitatea Giulesti sa fie reluate

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi ca internarile la Maternitatea Giulesti sa fie reluate

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi reluarea internarilor la Maternitatea Giulesti, suspendate din data de 30 noiembrie in urma scandalului bebelusilor infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent si a controlului efectuat de minister si de Directia de Sanatate Publica. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

Ministerul Sanatatii: 45 copii nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent. Controlul DSP n spital continua

45 copii nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti au fost infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent, doi copii au fost colonizati cu infectia, iar in cazul a inca 5 bebelusi, analizele de laborator au infirmat prezenta infectiei, anunta joi Ministerul Sanatatii. Controlul Directiei de Sanatate Publica la Maternitatea Giulesti continua.

Ministerul Sanatatii: 45 copii nascuti la Maternitatea Giulesti, infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent

45 copii nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti au fost infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent, doi copii au fost colonizati cu infectia, iar in cazul a inca 5 bebelusi, analizele de laborator au infirmat prezenta infectiei, anunta joi Ministerul Sanatatii.

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu continua sa creasca: 31 de copii infectati / Ministerul Sanatatii va decide joi daca internarile de la Giulesti rmn suspendate sau se reiau

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent continua sa creasca. Infectia a fost confirmata, pana in acest moment, de analizele de laborator, la 31 de bebelusi, a declarat luni, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, ca joi urmeaza sa se decida daca internarile la maternitatea Giulesti raman suspendate sau se reiau.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

Gabriela Firea trimite Corpul de control la Maternitatea Giulesti

Corpul de Control al Primarului General al Capitalei va face un control la Maternitatea Giulesti, a anuntat miercuri Gabriela Firea, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Maternitatea Giulesti se afla in subordinea Primariei Capitalei. Controlul recent din maternitate a fost realizat de Directia de Sanatate Publica, la solicitarea Ministerului Sanatatii, care au decis sistarea temporara a internarilor, incepand din data de 30 noiembrie. Ministerul Sanatatii nu poate dispune insa eventuale sanctiuni conducerii maternitatii, acest lucru fiind de competenta Primariei Capitalei.

Ministrul Sorina Pintea, anunt despre maternitatea Giulesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi seara ca ceea ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti este un exemplu de delasare si de nerespectare a protocoalelor, apreciind ca ideea relocarii.

Sorina Pintea, despre situatia de la Maternitatea Giulesti: Este factorul uman care nu a respectat protocolul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi seara ca ceea ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti este un exemplu de delasare si de nerespectare a protocoalelor, apreciind ca ideea relocarii.

UPDATE Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Numarul bebelusilor infectati cu stafilococ auriu a ajuns la 45

Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Numarul bebelusilor care s-au nascut la Maternitatea Panait Sarbu a ajuns la 45 de copii. Dintre acestia, 15 bebelusi au ramas internati. in continuare, inspectorii DSP Bucuresti fac controale in maternitate.

Numarul bebelusilor nascuti la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu a crescut la 33

Numarul bebelusilor nascuti in ultimele saptamani la Maternitatea Giulesti si infectati cu stafilococ auriu, confirmat de probele de laborator, a crescut la 33, a declarat joi pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. Alti 3 bebelusi sunt suspecti de infectare, analizele de laborator fiind in lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )