Libnet.ro
UNICEF

10:46

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Hotnews Hotnews,
 Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina britanica. Cate cazuri au fost confirmate in total, pana acum

Ministerul Sanatatii transmite printr-un comunicat ca, luni, 8 februarie, au fost confirmate, in Romania, inca doua noi cazuri de infectie cu noul coronavirus, varianta B 1.

inca doua cazuri COVID cu tulpina britanica, in Romania. Un bebelus, infectat

Inca doua cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost descoperite in Romania, a anuntat, lui, Ministerul Sanatatii, astfel ca bilantul ajunge la 56 de persoane.

Bilant pandemic: 2.611 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata 2. 611 noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

27 noi cazuri de infectare cu tulpina mutanta a coronavirusului in Romania

Cele mai multe, 17 la numar, s-au inregistrat in municipiul Bucuresti.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Exporturile din Marea Britanie in UE au scazut cu 68% in ianuarie

Exporturile din Marea Britanie in Uniunea Europeana au scazut cu 68% in ianuarie, din cauza perturbarilor produse la incheierea perioadei de tranzitie a Brexitului, potrivit unei asociatii a transportatorilor rutieri.

Trei decese si 13 cazuri noi de infectare cu COVID-19, in judetul Buzau

Directia de Sanatate Publica transmite ca, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate 13 cazuri noi de infectare din care 6 pacienti testati in laboratoare private). Pacientii au varste intre 11 ani si 63 de ani.

CORONAVIRUS |Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19, la nivel national. 966 de pacienti sunt internati la terapie intensiva si alti 72 au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca in ultimele 24 de ore, la nivel national, au fost confirmate 1. 975 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )