Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministerul Sanatatii, campanie pe Facebook: Deja te-ai vaccinat? Posteaza aici o fotografie!

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii, campanie pe Facebook: Deja te-ai vaccinat? Posteaza aici o fotografie!

Ministerul Sanatatii a lansat, sambata, o campanie de sustinere a vaccinarii, pe Facebook. Deja te-ai vaccinat? Posteaza aici o fotografie, indeamna Ministerul cadrele medicale, singurele pentru care este deschisa vaccinarea in acest moment. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Ministerul Sanatatii nu a intreprins nimic pentru ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Moldova

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, afirma ca Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale nu a intreprins pasi concreti pentru ca unul din vaccinurile anti-COVID-19, validate la nivel international, sa ajunga in spitalele din tara. Potrivit presedintei, noi am fi putut avea deja vaccin in tara daca ministerul era pregatit, noteaza IPN.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa Revelionul acesta. Vei ajuta sa scada riscul raspandirii COVID-19

Ministerul Sanatatii lanseaza un apel pe Facebook, cerand romanilor sa stea acasa de revelion, pentru a preveni raspandirea COVID-19 si a ajuta astfel personalul medical.

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani inainte de Revelion: in seara asta, ia in brate oamenii dragi cu care imparti acoperisul

Ministerul Sanatatii revine, in ajunul Anului nou cu un nou mesaj, dupa cel transmis zilele trecute si care a devenit viral.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa un revelion! Poate salvezi o viata anul viitor.

Ministerul Sanatatii ii indeamna pe romani sa ramana acasa de Revelion pentru a reduce astfel riscul.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa un revelion! Poate salvezi o viata anul urmator

Ministerul Sanatatii ii indeamna pe romani sa stea acasa revelionul acesta. Vei ajuta sa scada riscul raspandirii COVID-19 si vei ajuta personalul medical din prima linie sa respire, pentru ca acum se sufoca sub presiunea cazurilor.

Mesaj inedit de la Ministerul Sanatatii. Cum sa ne petrecem Revelionul 2020-2021

In plina pandemie COVID, Ministerul Sanatatii vine cu un sfat in apropierea Revelionului, pentru ca romanii sa nu riste sa se infecteze, nici pe ei, si nici pe cei apropiati.

Ministerul Sanatatii spune care sunt vaccinurile potrivite pentru R. Moldova

Vaccinurile pe baza de vector, pe baza de proteina sau inactivat sunt mai atractive pentru Republica Moldova, fata de cele mARN, care necesita resurse pentru asigurarea lantului frigorific. O prioritate in selectarea vaccinului o reprezinta aprobarea de catre organele de control, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale MSMPS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )