Libnet.ro
UNICEF

21:01

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani inainte de Revelion: in seara asta, ia in brate oamenii dragi cu care imparti acoperisul

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani inainte de Revelion: in seara asta, ia in brate oamenii dragi cu care imparti acoperisul

Ministerul Sanatatii revine, in ajunul Anului nou cu un nou mesaj, dupa cel transmis zilele trecute si care a devenit viral. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani: Stai acasa un Revelion! O singura noapte cu prietenii poate costa o viata

Ministerul Sanatatii a demarat o campanie de constientizare a riscurilor care pot aparea daca romanii vor petrece Revelionul fara a respecta masurile de protectie anti-Covid-19.

Presedintele Senatului, mesaj pentru romani de Revelion: Anul care tocmai se incheie a fost unul dificil imi doresc ca 2021 sa fie un an al redresarii; un an al revenirii la normalitate

Presedintele Senatului, Anca Dragu a transmis un mesaj romanilor, la finalul anului. Ea le-a reamintit oamenilor ca 2020 a fost un an dificil, spunand ca isi doreste ca 2021 sa fie un an la redresarii si mai.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa un revelion! Poate salvezi o viata anul viitor.

Ministerul Sanatatii ii indeamna pe romani sa ramana acasa de Revelion pentru a reduce astfel riscul.

Mesaj inedit de la Ministerul Sanatatii. Cum sa ne petrecem Revelionul 2020-2021

In plina pandemie COVID, Ministerul Sanatatii vine cu un sfat in apropierea Revelionului, pentru ca romanii sa nu riste sa se infecteze, nici pe ei, si nici pe cei apropiati.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa un revelion! Poate salvezi o viata anul urmator

Ministerul Sanatatii ii indeamna pe romani sa stea acasa revelionul acesta. Vei ajuta sa scada riscul raspandirii COVID-19 si vei ajuta personalul medical din prima linie sa respire, pentru ca acum se sufoca sub presiunea cazurilor.

Ministerul Sanatatii: Stai acasa Revelionul acesta. Vei ajuta sa scada riscul raspandirii COVID-19

Ministerul Sanatatii lanseaza un apel pe Facebook, cerand romanilor sa stea acasa de revelion, pentru a preveni raspandirea COVID-19 si a ajuta astfel personalul medical.

Maia Sandu: Ministerul Sanatatii nu a intreprins nimic pentru ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Moldova

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, afirma ca Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale nu a intreprins pasi concreti pentru ca unul din vaccinurile anti-COVID-19, validate la nivel international, sa ajunga in spitalele din tara. Potrivit presedintei, noi am fi putut avea deja vaccin in tara daca ministerul era pregatit, noteaza IPN.

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )