Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu se confirma suspiciunea de coronavirus in cazul pacientului din Bacau, recent intors din China. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va co. continuă pe B1

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu.

Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus Masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, care revine din China marti, pe Otopeni

Pana in prezent Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus din China, toate alertele - Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti - fiind infirmate, precizeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat in care detaliaza masurile care s-au luat de autoritatile romane in fata acestei epidemii. in cazul in care Romania va inregistra cazuri suspecte, acestea vor fi dirijate initial catre Institutul Matei Bals, unde vor fi izolate.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu, potrivit Mediafax.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat ieri la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu.

DOAMNE, ce tragedie! L-au gasit mort pe strada! Este vorba despre...

Descoperire macabra intr-un parc din Arizona! Trupul fara viata al unui barbat in varsta de 50 de ani a fost gasit marti dimineata in parcul Gandhi Luthuli din Phoenix.

Cetateanul israelian care a aterizat pe Otopeni cu simptome de gripa nu este infectat cu coronavirusul din China (Ministerul Sanatatii)

Cetateanul israelian care a aterizat sambata pe Aeroportul Henry Coanda Otopeni cu simptome gripale nu este suspect de infectie cu noul coronavirus, in conditiile in care acesta a calatorit in China in urma cu cel putin trei luni, cand nu se declansase epidemia, anunta, intr-un comunicat, Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii, despre coronavirus: Circulatia persoanelor care vin din aria geografica a Chinei, monitorizata

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, primul buletin informativ al Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Ministerul precizeaza ca circulatia persoanelor care vin din aria geografica a Chinei este monitorizata pe criterii epidemiologice, pana acum fiind alerte la Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti.

Ministerul Sanatatii: Tanarul din Bacau, putin probabil sa fie infectat cu virusul mortal din China

Simptomele tanarului de 24 de ani din Bacau, student in China, despre care presa a scris ca ar putea fi infectat cu noul coronavirus, s-au diminuat, astfel incat este putin probabil ca acesta sa fi contactat virusul mortal din Orient, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Reuniune a Comitetului pentru monitorizarea posibilelor infectii cu noul coronavirus, la Ministerul Sanatatii

Comitetul interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus are luni o intalnire de lucru, la care va participa si ministrul Sanatatii, Victor Costache.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )