Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministerul Sanatatii cere control la Spitalul Sapoca, dupa ce un pacient a evadat, fiind gasit spanzurat

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii cere control la Spitalul Sapoca, dupa ce un pacient a evadat, fiind gasit spanzurat

Ministerul Sanatatii a cerut, luni seara, un control la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, de unde un tanar violent a evadat, fiind gasit spanzurat. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii, despre pacientul care s-a sinucis dupa ce a evadat de la Spitalul Sapoca: Este inca o dovada ca in acest spital trebuie luate masuri rapide

Ministerul Sanatatii face precizari in cazul pacientului evadat de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca din Buzau, care s-a sinucis. Reprezentantii ministerului transmit, printr-un comunicat de presa, ca.

Ministerul Sanatatii a transmis cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova

Ministerul Sanatatii a anuntat, ca a transmis Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova. Spitalul va avea peste 800 de paturi, valoarea investitiei depasind 2,8 miliarde de lei, potrivit News. ro.

Ministerul Sanatatii incepe procesul de repartitie a candidatilor admisi la concursul de intrare in Rezidentiat

Ministerul Sanatatii incepe, marti, procesul de repartitie a candidatilor admisi la concursul de intrare in Rezidentiat, sesiunea din 8 decembrie 2019, potrivit unui comunicat de presa al.

REZIDENTIAT 2019. incepe repartitia candidatilor admisi. Anunt important facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii: incepe repartitia candidatilor admisi in rezidentiat.

ALERTA LA PSIHIATRIE! Pacientul evadat de la Spitalul Sapoca s-a SINUCIS. Este vorba despre aceeasi unitate unde un barbat a OMORAT in vara 7 pacienti

35: Pacientul evadat de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca s-a sinucis. Alerta in Buzau! Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca a fugit din unitatea medicala. Barbatul este extrem.

Tanarul evadat de la Spitalul Sapoca s-a sinucis. Era internat pentru ca a incercat sa-si omoare parintii

Un barbat in varsta de 23 de ani, din Prahova, cu afectiuni psihice, care evadase de la spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, a fost gasit mort. Barbatul internat si aflat in executarea unei masuri de siguranta la Sectia Ojasca a Spitalului Sapoca a fost cautat de politisti ore intregi, dupa ce, luni, a parasit incinta institutiei medicale.

Ministrul Sanatatii cere o materie unica la rezidentiat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca se poarta discutii privind reorganizarea examenul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )